"Imaš srečo, da si mi predal pas. Vem, kje parkiraš avto."

Foto: Profimedia
Habib Nurmagomedov se je po borbi s Conorjem McGregorjem pošalil z Dano Whitom, vodilnim človekom UFC-a, kateremu je "zagrozil" z uničenjem avtomobila.
Oglej si celoten članek

Po zmagi nad Conorjem McGregorjem in kaosom, ki je sledil, ko je Habib Nurgamovedov preskočil ograjo in obračunal z nasprotnikovo ekipo, vodja UFC-a Dana White ni želel Dagestancu predati šampionskega pasu v ringu, saj je smatral, da je bila situacija zaradi sovražno nastrojenega občinstva preveč rizična.

Habib:McGregor "Kaj lahko narediš, ko en idiot preskoči ograjo?"

McGregorjevi navijači so namreč v ring zmetali vse, kar jim je prišlo pod roke, tako da je bila podelitev pasu prestavljena, ko pa je bilo jasno, da nihče iz McGregorjeve ekipe ne bo tožil novega prvaka in ga policija ne bo aretirala, so Habibu naknadno le izročili pas.

UFC Znana kazen za Nurmagomedova

Pred povratkom v Dagestan pa se je Habib odločil še za zadnjo potegavščino. S svojim novim pasom se je fotografiral pred avtomobilom od Whita, ob sliki pa je zapisal zabaven komentar.

"Dana, srečo imaš, da si mi predal pas, v nasprotnem bi ti razbil avto, saj vem, kje parkiraš," je k sliki zapisal Habib, Dana pa mu je v šaljivem tonu odvrnil, da ga bo za to zatožil očetu.

Video Svetovni prvak, ki se je ruval z medvedom in se boji očeta

Tri besede To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju

Na veliki nogi V takšnem razkošju si rane celi McGregor

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.