Irving nagovoril navijače Dallasa, sporočilo močno odmeva

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zvezdniški soigralec Luke Dončića se še nekaj časa nima namena izjasniti glede svoje prihodnosti.
Oglej si celoten članek

Ameriški organizator igre Kyrie Irving bo s koncem letošnje sezone lige NBA postal prost košarkar, njegova prihodnost pa za zdaj ostaja negotova.

Sklenitev nove pogodbe s kontroverznim košarkarskim zvezdnikom je trenutno ena glavnih prioritet teksaškega moštva, ki letos ni zaigralo v končnici, kar je velik korak nazaj v primerjavi z lansko sezono, v kateri so se prebili vse do finala Zahoda.

Čeprav zvezdnikov prihod Dallasu (še) ni prinesel želenega rezultatskega učinka, si navijači želijo, da bi Irving ostal v moštvu in nadaljeval zgodbo, ki sta jo v drugi polovici sezone začrtala z Lukom Dončićem.

Strokovnjak razkril Bomba iz Dallasa! Kyrie in Mavericks naj bi že mesece imeli skrivni dogovor

Ameriškega košarkarja že več tednov obkrožajo številne govorice. Precej glasno se je omenjala možnost prestopa k Los Angeles Lakers, neuradno pa se govori, da naj bi imel 31-letnik sklenjen ustni dogovor z aktualnim delodajalcem, vendar pogodbe ne bo podpisal, dokler mu ne bodo vodilni možje v Dallasu odobrili maksimalne pogodbe v višini več kot 270 milijonov dolarjev.

V poplavi govoric se je zdaj oglasil tudi osrednji akter, ki je navijačem Dallasa nalil čistega vina. "Poleti bom postal prost igralec, vendar se mi ne mudi z odločitvijo," je sporočil ameriški košarkar. "Ko medijske osebnosti na televiziji omenjajo moje ime in naštevajo možne destinacije, kamor naj bi se preselil, vas lepo prosim, da temu ne posvečate nobene pozornosti," je dodal.

Lakers in Irving? Kyrie k Jezernikom? Tako razmišljajo v Los Angelesu

"Nehajte govoriti o meni na Twitterju. To velja za vse navijače. Še vedno čakamo na finalista vzhodne konference. Ali me lahko prosim izvzamete iz tega? Ali lahko v miru preživljam čas z družino? Pri večerji se gostje za mojo mizo pogovarjajo o mojih načrtih za prihodnost. Prosim, nehajte! Doma imam rad mir. Vidim vas, slišim vas. Delim vaše navdušenje, toda morate se malo umiriti. Lepo vas prosim! Cenim vsa vaša sporočila, vendar vas naprošam, če lahko vsaj za mesec dni prenehate govoriti o meni. Rad vas imam," je sporočil Irving.

Kritika "Dallas je naredil napako, toda to ni povezano z Irvingom"

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.