Šport > Košarka
4183 ogledov

Kyrie k Jezernikom? Tako razmišljajo v Los Angelesu

Luka Dončić Kyrie Irving Profimedia
Kyrie Irving še mora sprejeti odločitev.

Kyrie Irving je ob koncu prestopnega roka iz Brooklyna prispel v Dallas, kjer so se v zameno zanj odrekli Spencerju Dinwiddieju in Dorianu Finney-Smithu. Kljub visokim pričakovanjem vodilnih mož zasedbe iz Teksasa, se nato sodelovanje med Irvingom in Luko Dončićem ni izšlo, vse skupaj pa se je končalo z namernim 'tankanjem' (namernimi porazi za boljše izhodišče na naboru) pred koncem sezone in šele enajstim mestom na Zahodu.

Pri Mavericks so prepričani, da bo zvezdniški par bolje funkcioniral po pripravah na novo sezono, a zagotovila, da bo Irving podpisal pogodbo z Dallasom, sedanja mu poteče, lastnik Marc Cuban in generalni manager Nico Harrison nimata. Če se bo Kyrie odločil za katero od drugih franšiz, so Mavericks močno brcnili v temo, saj bi tako za prazen nič izgubili Dinwiddieja in Finney-Smitha.

In prav to naj bi se po prepričanju mnogih tudi zgodilo, takšen scenarij pa je dodatnega olja na ogenj dobil s tem, ko je Irving v Los Angelesu spremljal dvoboj končnice med Lakers in Memphis Grizzlies.

Mnogi so tako v zadnjih dneh izrazili prepričanje, da bo Irving znova združil moči z LeBronom Jamesom. Dvojec je leta 2016 prinesel naslov moštvu Clevelanda.

A ponavadi dobro obveščeni novinar The Athletica Tim Cato pravi, da do novega sodelovanja med slednjima ne bo prišlo. "Seveda ni nič čudnega, če si košarkar, ki se ni uvrstil v končnico, ogleda kakšno tekmo. In ne glede na to, kako blizu sta si Irving in James, viri znotraj lige pravijo, da so pri Lakers nezainteresirani za to, da bi lovili Kyriejev podpis na pogodbi," je zapisal Cato.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice