Šport > Košarka
781 ogledov

Liga NBA kaznovala Brooksa

Dillon Brooks Epa
Košarkar Memhpis Grizzlies, ki je v seriji z LA Lakers provociral LeBrona Jamesa, je bil kaznovan zaradi neizpolnjevanja medijskih obveznosti.

Vodstvo severnoameriške košarkarske lige NBA je v nedeljo košarkarja Memphis Grizzlies Dillona Brooksa kaznovalo s 25.000 dolarji (22.722 evrov) kazni, ker se je po izpadu iz končnice izognil novinarjem.

Kot so sporočili pri NBA, je Brooks s tem kršil pravila lige, po katerih morajo biti košarkarji na voljo za intervjuje z mediji.

NBA Šport Curry se je snel z verige in spisal zgodovino

Brooks je po drugi tekmi prvega kroga končnice proti Los Angeles Lakers njihovega prvega zvezdnika LeBrona Jamesa označil za "starega" in dodal: "Ne spoštujem nikogar, dokler ne pride in mi ne da 40 točk."

Los Angeles je nato slavil na naslednjih treh tekmah od štirih, zadnjo je dobil prav z razliko 40 točk (125:85), in se uvrstil v drugi krog končnice.

Brooks je v seriji zbral le 63 točk, vpisal pa je 20 osebnih napak, eno tudi nad Jamesom po kateri je bil nato izključen.

Po zadnji tekmi je James predčasno odšel v slačilnico in se ni rokoval s košarkarji Memphisa. Brooks pa je slačilnico Memphisa zapustil še preden so lahko vstopili novinarji in ni želel odgovarjati na svoje prejšnje komentarje.

Luka Dončić NBA Šport Eden najbolj 'umazanih' igralcev lige zbodel Dončića
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.