Šport > Košarka
12113 ogledov

Tole je bila kaplja čez rob, Dragićevemu soigralcu prekipelo

Print Screen
Novinar The Athletica je po izpadu Milwaukeeja s svojim vprašanjem stopil na živec prvemu zvezniku Giannisu Antetokounmpu.

Košarkarska ekipa Milwaukee Bucks, katere član je tudi zlati slovenski kapetan Goran Dragić, je v končnico vstopila kot eden izmed glavnih favoritov za naslov NBA prvaka, a se je njen pohod proti šampionskemu prstanu končal že v prvem krogu, kjer je so bili s 4:1 v zmagah močnejši Miami Heat.

Antetokounmpo NBA Šport Dragićev Milwaukee presenetljivo pokleknil na prvi oviri

Giannis Antetokounmpo je na peti tekmi prispeval 38 točk in 20 skokov, kar pa ni zadostovalo za zmago proti vročici, kjer je z 42 točkami znova blestel Jimmy Butler.

Grški košarkar se je po porazu udeležil tiskovne konference, kjer ga je pogrel novinar The Athletica Erik Nehm z vprašanjem, ali bi preteklo sezono označil za neuspeh.

Giannis | Avtor: Print Screen Print Screen

Giannis je globoko vdihnil in se prijel za glavo, nato pa začel svojo pridigo. "O moj bog. Že lani si me vprašal isto, Eric. Ali v svoji službi vsako leto napreduješ na višji položaj? Verjetno ne. Ali je potem vsako leto zate neuspešno? Ja ali ne? Ne. Vsako leto stremimo k nekemu cilju. Lahko je to napredovanje v službi, skrb za družino ali starše, priskrba doma. To niso neuspehi, ampak koraki do uspeha."

"Ne želim, da tole preide na osebni nivo. Michael Jordan je igral 15 let v NBA in osvojil šest naslovov. Ali je bilo ostalih devet sezon neuspešnih? Ali to hočeš reči? Ja ali ne? Vprašanje ni na mestu. V športu ni neuspehov. So dobri dnevi in so slabi dnevi. Včasih ti uspe, drugič ti spodleti. Ne moreš vedno zmagati. Tokrat bo pač zmagal nekdo drug," je dejal Antetokounmpo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice