Izjemna akcija Luke Dončića pristala med Top 5 potezami večera

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Luka Dončić je s svojimi potezami odčital košarkarsko lekcijo NBA velikanoma Jamesu Hardnu in Russellu Westbrooku.
Oglej si celoten članek

Slovenski čudežni deček svetovne košarke Luka Dončić še naprej pomika meje mogočega. Tokrat je košarkarski svet navdušil s svojo partijo na "teksaškem derbiju" proti Houston Rockets, kjer je ob zmagi s 137:123 z 41 točkami, 6 skoki in 10 asistencami razbil Jamesa Hardna in Russella Westbrooka, dva izmed zadnjih treh MVP-jev lige.

Harden je imel za seboj katastrofalen večer, katerega je sicer res končal z 32 točkami, a ob metu 2:15 za tri točke. Njegovo nemoč na tekmi pa najlepše oslikajo akcije, ko se je Luka Dončić naravnost poigral z enim največjih zvezdnikov lige. Harden je namreč znan kot katastrofalen obrambni igralec, kar je slovenski superzvezdnik znal še kako izkoristiti ter osmešiti znamenitega "Bradonjo".

Zažgal splet Zvezdniki ponoreli! Neverjetno, kdo vse se je poklonil Luki Dončiću

Umazana igra Frustrirani zvezdnik grdo obračunal z Dončićem

Dončić pa tokrat ni blestel zgolj v napadalnih akcijah, temveč je odlično odigral tudi v obrambi, kjer je celo poskrbel za eno izmed potez večera.

Luka pa tokrat v napadu Dallasa ni bil osamljen, saj sta odlično delo opravila tudi Tim Hardaway Jr., ki je tekmo končal kar z 31 točkami, ter Kristaps Porzingis, ki je 23 točkam dodal še 13 asistenc, obenem pa sta z Luko odigrala fantastično akcijo, ki se je na koncu na spletni mreži lige NBA prebila celo na tretje mesto med potezami večera.

Ups! Dončić se je osmešil in se krohotal na svoj račun

Dončić "Nikoli si nisem predstavljal, da bom to poslušal v NBA."

Status potrjen Dončić s fenomenalno predstavo razbil Hardnov Houston

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.