Je Dončić že končal sezono?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dve najboljši ekipi zahodne konference lige NBA Los Angeles Lakers in Los Angeles Clippers sta po policijskem streljanju na Jacoba Blaka glasovali za končanje lige NBA.
Oglej si celoten članek

Kot poroča Shams Charania iz The Athletic so Los Angeles Lakers in LA Clippers glasovali, da ne bi več igrali tekem NBA lige, ki se je prevesila v končnico. Charania je izvedel, da so vse druge ekipe glasovale, da se končnica lige v mehurju v Walt Disney World Resor nadaljuje.

Ne odneha Bayless že med tekmo nad Dončića: "Mladi Luka, tole ni dobro"

Kawhi Leonard in LeBron James sta po poročanju Brada Turneja iz Los Angeles Times prepričana, da se sezona ne bo znova začela.
O tem, kar se je zgodilo, je poročal tudi ESPN-ov novinar Adrian Wojnarowski, ki pozna vse najnovejše podrobnosti. Wojnarowski meni, da so Clippersi in Lakersi glasovali o tem, da se sezona morda ne nadaljuje, a, da gre njihove glasove šteti bolj za volitve kot za končno glasovanje. Nadaljevanje končnice je tako še vedno v zraku.

Burna reakcija Morris se je odzval na obtožbe, da je želel poškodovati Dončića

Wojnarowski in Malika Andrews iz ESPN sta opozorila, da imajo igralci predviden še en sestanek na temo kako nadaljevati sezono. Wojnarowski je dodal, da bo srečanje potekalo istočasno, kot svet guvernerjev lige NBA. 

Naj spomnimo, v znak protesta se Milwaukee Bucks sinoči niso pojavili na parketu. V sredo ob 22. uri po srednjeevropskem času bi se morala začeti peta tekma serije med Milwaukee Bucks in Orlando Magic. A se po rednem delu najboljša ekipa lige ni pojavila na igrišču. Štiri minute pred predvidenim začetkom dvoboja so v garderobo odšli tudi košarkarji Orlanda.

Taktika Clippersi provocirali Dončića, tako so se spravili nanj

Igralci Milwaukeeja so se za protest odločili zaradi rasne nestrpnosti ter v podporo Jacobu Blaku, ki so ga policisti v nedeljo v njihovem domačem Wisconsinu sedemkrat ustrelili.

Posnetek šokira Svinjarija, da ni večje! Clipper poskušal poškodovati Dončića

Dobro uro po tem, ko bi se tekma med Bucks in Magic morala začeti, je iz NBA vendarle prišlo uradno sporočilo. Po njem je postalo jasno, da v noči na četrtek ne bo nobenega srečanja. Odpovedane so bile vse tri tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 10:46 27. Avgust 2020.

    Malo bo potrebno pregledati pogodbe.

  • 10:09 27. Avgust 2020.

    Zaradi takih komentarjev bi jaz ljudi kaznovala. Zalostno

  • 08:17 27. Avgust 2020.

    ma dej ta zamurski rasizem je šel zdej pa predaleč...dejstva so da so zamurci največja golazen v ameriki

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.