Kakšen odgovor! Dončić zadel noro trojko, nato izrekel tole

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Luka Dončić je imel po odločilnem košu na tekmi s San Antonio Spurs prav posebno sporočilo za vse kritike.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na prvi tekmi nove sezone v gosteh premagali San Antonio Spurs (126:119). S trojnim dvojčkom (33 točk, 13 skokov 10 podaj) je na parketu že uvodoma zablestel prvi zvezdnik 'teličkov' Luka Dončić, ki je s pomembnim košem v odločilnih trenutkih srečanja zapečatil usodo domače ekipe.

Znova premika meje Neverjetni Dončić postal šele tretji igralec v zgodovini s tem dosežkom

Dallas je imel pri vodstvu za štiri (123:119) napad za povišanje prednosti, po zgrešenem metu Kyrieja Irvinga pa je z nekaj napora do odbite žoge prišel Dereck Lively II. Ta je podal Dončiću, ki je spretno ukradel še nekaj sekund, nato pa z uspešno "step-back" trojko prednost povišal na neulovljivih sedem točk.

Časa za preobrat ni več bilo, tako da je ostalo je pri izidu 126:119 v korist Dallasa.

Med prenosom v živo Luka se je moral po tekmi opravičevati: "V Sloveniji to ni ..."

Slovenski košarkar je po zadeti trojki zmagoslavno pomigal z rokami, za povrhu pa poslal še močno sporočilo vsem dvomljivcem. "Tukaj sem," je novo uspešno sezono najavil 24-letnik, ki ga nekateri že uvrščajo v ožji krog favoritov za priznanje MVP. 

Foto: Print Screen

Čeprav ni povsem jasno, komu je bilo sporočilo namenjeno, pa med spletnimi uporabniki prevladuje mnenje, da gre za odgovor kritikom, ki so pred sezono na kakršenkoli način širili dvom v Dončićevo formo oziroma fizično pripravljenost.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 27. Oktober 2023.

    neka "teleta" ne ločijo med telički in žrebički, čeprav je v znaku Dallasa konjska glava

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.