Kakšna smola! Slovenec zaradi poškodbe izpušča svetovno prvenstvo

Foto: Instagram/Erazen Stanonik
Foto: Instagram/Erazen Stanonik
Stanonik zaradi poškodbe ob Planico in preostanek sezone.
Oglej si celoten članek

Slovenski nordijski kombinatorec Erazem Stanonik bo zaradi poškodbe kolena moral izpustiti tako svetovno prvenstvo v Planici, ki se bo z uradnim odprtjem začelo danes, kot tudi preostanek sezone. Slovenski tekmovalec je slabo novico sporočil na Instagramu.

"Ne vem točno, kaj naj povem ... V petek sem na skakalnem treningu padel in si poškodoval koleno. Sprva smo mislili, da ni nič več kot le udarec, a današnji MR je pokazal drugače. Ni nič resnega vendar dovolj, da moram izpustiti preostanek sezone," je zapisal Stanonik.

"Težko se je sprijazniti z dejstvom, da ne bom mogel nastopiti na domačem svetovnem prvenstvu, ampak na žalost so tudi poškodbe del športa. Ekipi želim najboljše nastope in veliko užitkov v Planici in upam, da se vidimo vsaj ob progi, če že ne na njej," je še dodal.

Stanonik v tej sezoni svetovnega pokala sicer še ni osvojil točk.

Odlična novica! NAVIJAČI, POZOR! Organizator popustil, takšne bodo cene novih vstopnic Kaj se dogaja? Nov udarec za Niko Križnar, znova se umika s skakalnic Planica 2023 Končno vzpodbudne novice o Niki Križnar!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.