Šport > Zimski športi
22121 ogledov

Kakšna smola! Slovenec zaradi poškodbe izpušča svetovno prvenstvo

Erazem Stanonik Instagram/Erazen Stanonik
Stanonik zaradi poškodbe ob Planico in preostanek sezone.

Slovenski nordijski kombinatorec Erazem Stanonik bo zaradi poškodbe kolena moral izpustiti tako svetovno prvenstvo v Planici, ki se bo z uradnim odprtjem začelo danes, kot tudi preostanek sezone. Slovenski tekmovalec je slabo novico sporočil na Instagramu.

"Ne vem točno, kaj naj povem ... V petek sem na skakalnem treningu padel in si poškodoval koleno. Sprva smo mislili, da ni nič več kot le udarec, a današnji MR je pokazal drugače. Ni nič resnega vendar dovolj, da moram izpustiti preostanek sezone," je zapisal Stanonik.

"Težko se je sprijazniti z dejstvom, da ne bom mogel nastopiti na domačem svetovnem prvenstvu, ampak na žalost so tudi poškodbe del športa. Ekipi želim najboljše nastope in veliko užitkov v Planici in upam, da se vidimo vsaj ob progi, če že ne na njej," je še dodal.

Stanonik v tej sezoni svetovnega pokala sicer še ni osvojil točk.

Planica.si Odlična novica! Šport NAVIJAČI, POZOR! Organizator popustil, takšne bodo cene novih vstopnic Nika Križnar Kaj se dogaja? Šport Nov udarec za Niko Križnar, znova se umika s skakalnic Nika Križnar Planica 2023 Šport Končno vzpodbudne novice o Niki Križnar!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice