Kapetan Reala udaril po trenerju

Foto: Profimedia
Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je pojasnil, zakaj Julenu Lopeteguiju ni uspelo dostojno nadomestiti Zinedina Zidana.
Oglej si celoten članek

Real Madrid se je grdo osramotil na zadnji tekmi proti Barceloni, ko je na Camp Nouu izgubil 5:1. Nogometši Belega baleta so delovali kot razbita vojska, kljub temu, da so pred le nekaj meseci bili na vrhu sveta s še tretjo osvojeno Ligo prvakov zapored.

Novi trener Bomba iz Madrida! Conte ni prvi favorit za klop Reala

Po novem debaklu je kapetan kluba Sergio Ramos razložil, zakaj kmalu bivši strateg Real Madrida, Julen Lopetegui, ni uspel na klopi Kraljevskega kluba.

Pri Realu V ponedeljek že novo ime na klopi

"Včasih je za vodenje ekipe potrebno še kaj drugega, kot le taktično znanje," je s svojo izjavo lepo pojasnil, kaj misli, da je glavni problem Lopeteguijevega režima.

Pri Zinedinu Zidanu se je prav to namreč omenjalo kot glavni adut Francoza. Da je uspel miriti in zavirati ego posameznih igralcev, da je lahko izbalansiral ekipo polno nogometnih zvezdnikov. Moštvo je tako nizalo uspeh za uspehom, pa čeprav sama taktika na tekmi ni bila v prvem planu.

$$$$$$$$ Vrtoglava odškodnina, ki bi jo prejel Lopetegui

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.