Šport > Nogomet
992 ogledov

Kapetan Reala udaril po trenerju

Sergio Ramos, Julen Lopetegui
Kapetan Real Madrida Sergio Ramos je pojasnil, zakaj Julenu Lopeteguiju ni uspelo dostojno nadomestiti Zinedina Zidana.

Real Madrid se je grdo osramotil na zadnji tekmi proti Barceloni, ko je na Camp Nouu izgubil 5:1. Nogometši Belega baleta so delovali kot razbita vojska, kljub temu, da so pred le nekaj meseci bili na vrhu sveta s še tretjo osvojeno Ligo prvakov zapored.

antonio conte Novi trener Šport Bomba iz Madrida! Conte ni prvi favorit za klop Reala

Po novem debaklu je kapetan kluba Sergio Ramos razložil, zakaj kmalu bivši strateg Real Madrida, Julen Lopetegui, ni uspel na klopi Kraljevskega kluba.

julen lopetegui florentino perez Pri Realu Šport V ponedeljek že novo ime na klopi

"Včasih je za vodenje ekipe potrebno še kaj drugega, kot le taktično znanje," je s svojo izjavo lepo pojasnil, kaj misli, da je glavni problem Lopeteguijevega režima.

Pri Zinedinu Zidanu se je prav to namreč omenjalo kot glavni adut Francoza. Da je uspel miriti in zavirati ego posameznih igralcev, da je lahko izbalansiral ekipo polno nogometnih zvezdnikov. Moštvo je tako nizalo uspeh za uspehom, pa čeprav sama taktika na tekmi ni bila v prvem planu.

Julen Lopetegui $$$$$$$$ Šport Vrtoglava odškodnina, ki bi jo prejel Lopetegui

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.