Šport > Nogomet
4669 ogledov

Mourinho se vrača na klop Real Madrida

jose mourinho iker casillas EPA
Ali je na pomolu senzacija? Španski El Pais je objavil, da je Julen Lopetegui že bivši trener Real Madrida, na klopi pa ga bo zamenjal Jose Mourinho.

Španski El Pais je objavil senzacionalno novico. Trdijo, da so Julenu Lopeteguiju šteti dnevi, saj naj bi se Real Madrid že dogovoril z Joseom Mourinhom, da ponovno prevzame vodenje Belega baleta.

Portugalec namreč doživlja težke trenutke na klopi Manchester Uniteda, delo v Madridu pa mu ni tuje, saj je Kraljevi klub treniral med leti 2010 in 2013. V tem času je tudi doživel mnoge lepe trenutke.

Z Galaktiki je osvojil Primero, Kraljevi pokal ter Španski superpokal, enkrat pa je tudi prejel nagrado za najboljšega trenerja na svetu.

Toda trditve španskih medijev je potrebno vzeti nekoliko z rezervo, saj je Mourinho pod pogodbo z Rdečimi vragi, prav tako pa je nedavno izjavil, da je v Manchestru srečen ter da namerava podaljšati pogodbo. Kot dosti realnejši naslednik Lopeteguija se zdi nekdanji trener Chelseaja, Antonio Conte, ki je trenutno brez kluba.

Lopetegui Italijani trdijo: Šport Lopetegui je že bivši, na klop Reala znano ime

Vsa ugibanja o nasledniku Lopeteguija pa so zaenkrat brezpredmetna, saj nekdanji selektor Furije še ostaja trener Real Madrida in ima na svoji strani kar nekaj pomembnih zaveznikov, med drugimi tudi nekdanjo nogometno legendo in kasnejšega športnega direktorja Real Madrida, Predraga Mijatovića, ki je mnenja, da Lopetegui ni glavni krivec za Realovo krizo:

"Če bi ga odpustili, bi naredili napako. Prvenstvo je najpomembnejše in to še ni izgubljeno, potrebno je verjeti v trenerja. Ne smemo iskati žrtveno jagnje, temveč je treba najti rešitev. Mogoče ne igrajo več tako dobro, ker so v prejšnjih letih že toliko tega osvojili, obenem pa so ostali brez Cristiana Ronalda, ki je zabil ogromno golov. Takšne igralce je potrebno nadomestiti in nisem prepričan, da sta Karim Benzema ali Gareth Bale prava za to," je izrazil svoje mnenje Črnogorec.

Julen Lopetegui $$$$$$$$ Šport Vrtoglava odškodnina, ki bi jo prejel Lopetegui
Komentarjev 2
  • Avatar Annistasi
    Annistasi 00:53 26.oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • McClain 22:57 25.oktober 2018.

    sam to jim še fali, da si tega osla in kolerika nakopljejo ponovno na glavo