Šport > Nogomet
2189 ogledov

Lopetegui je že bivši, na klop Reala znano ime

antonio conte EPA
Treneru madridskega Reala Julenu Lopeteguiju se po nekaj mesecih že maje stolček pri evropskih prvakih. Italijani so že izbrskali ime njegovega naslednika.

Madridski Real na zadnjih štirih tekmah ni uspel zabeležiti zmage, da bi bila stvar še hujša in nezadovoljstvo navijačev še večje, pa je poskrbelo dejstvo, da na teh dvobojih španski velikan ni niti enkrat zatresel mreže tekmecev. To se mu ni pripetilo že več kot 30 let. Trenutno je Real brez zadetka že šest ur in 49 minut igre.

Po zadnjem kolu španskega prvenstva, ko je Real z 0:1 klonil proti Alavesu, se je tako že na udaru številnih kritikov znašel Julen Lopetegui, ki je novo funkcijo prevzel tik pred začetkom svetovnega prvenstva. Takrat je moral zaradi sklenjene pogodbe z Realom tudi zapustiti klop rdeče furije. Po informacijah iz Španije je zdaj že dobil ultimat s strani predsednika kluba Florentina Pereza, ki je za nasledne tri tekme proti Levanteju, Plznu v ligi prvakov in Barceloni zahteval dobre rezultate. 

CSKA Moskva Liga prvakov Šport Jaka Bijol in CSKA Moskva šokirala Real Madrid

Italijanski mediji so naredili še korak dlje in že objavili ime moža, ki naj bi kot naslednji sedel na klop Reala. Sport Italia in Corriere dello Sport trdita, da so v ponedeljek vodilni možje madridskega kluba že stopili v stik z Antoniom Contejem, ta pa naj bi potrdil, da ga zanima selitev v špansko prestolnico.

Perez se je že v preteklosti zanimal za Italijana, a je ta bil še trdno na položaju pri Chelseaju. Kasneje je svojo službo izgubil, prepreko za prihod v Real pa bi lahko predstavljalo 10 milijonov evrov, ki jih je Conte dobil od Chelseaja za odškodnino ob predčasno prekinjeni pogodbi.

Nekdanja legenda Juventusa je v svoji trenerski karieri sicer poleg chelseaja vodila tudi Italijo, Juventus, Sieno, Atalanto, Bari in Arezzo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice