Šport > Nogomet
1537 ogledov

Bomba iz Madrida! Conte ni prvi favorit za klop Reala

Santiago Solari Epa
Po porazu Real Madrida na slovitem El Clasicu se je zdelo zgolj vprašanje časa, kdaj bo Julena Lopeteguija na klopi Belega baleta zamenjal Italijan Antonio Conte. Toda španski mediji trdijo, da je prišlo do težav pri pregovorih. Novi favorit za klop Galaktikov je tako postal Santiago Solari.

Pri Real Madridu se odvija prava drama! Kljub temu, da se je pričakovalo, da po katastrofi Julena Lopeteguija na tekmi proti Barceloni vodenje kraljevskega kluba prevzame Antonio Conte, španska Marca navaja, da je prišlo do težav pri pregovorih z italijanskim strokovnjakom. Florentino Perez naj bi se tako odločil, da se obrne na rezervno opcijo - Santiaga Solarija.

Marco se očitno strinjajo tudi stavničarji, saj je koeficient Santiaga Solarija strmo padel. V samo nekaj urah se je Argentinčev koeficient spustil z 8 na 1,80, medtem ko se je koeficient Antonia Conteja dvignil iz precej zanesljivih 1,15 na 2,10.

Po mnenju stavničarjev naj bi bila v igri tudi imena, kot so Arsene Wenger, Roberto Martinez ter Mauricio Pochettino, a so njihovi koeficienti zelo visoki.

julen lopetegui florentino perez Pri Realu Šport V ponedeljek že novo ime na klopi

Santiago Solari je sicer nekdanji nogometaš Reala, ki je v svoji karieri nosil tudi dres njihovega mestnega tekmeca, Atletico Madrida. Nikoli ni veljal za nogometno zvezdo, bil pa je nogometaš na katerega si se vedno lahko zanesel. Za Real je igral, ko je bil ta poln Galaktikov, kot so Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham... Kot trener Solari še nima pravih izkušenj, do sedaj je vodil zgolj mlajše kategorije Belega baleta, od leta 2016 pa je na klopi Castille, Realove druge ekipe.

Julen Lopetegui $$$$$$$$ Šport Vrtoglava odškodnina, ki bi jo prejel Lopetegui

Glede na to, da je odpustitev Lopeteguija zgolj vprašanje časa, bo Solari zagotovo vskočil vsaj kot začasna rešitev na klopi. Tako bi že v sredo moral voditi tekmo proti Melilli v Kraljevem pokalu ter najverjetneje vsaj še prvenstveno tekmo proti Valladolidu. Če se na omenjenih tekmah izkaže, bi se resnično lahko zgodilo, da Florentino Perez po Zidanu ponovno ponudi priložnost za dokazovanje mlademu ter neizkušenemu trenerju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.