Šport > Nogomet
1395 ogledov

V ponedeljek že novo ime na klopi

antonio conte EPA
Poraz z Barcelono je sodu izbil dno.

Nekdanji uspešni španski selektor Julen Lopetegui se bo na klopi madridskega Reala obdržal le nekaj mesecev. Evropske klubske prvake je prevzel tik pred začetkom junijskega svetovnega prvenstva, po kopici slabih rezultatov, po njih je Real trenutno prikovan na deveto mesto španskega prvenstva, pa je prepričljiv poraz proti Barceloni z 1:5 že prinesel njegovega naslednika.

Luis Suarez Veliki derbi Šport Petarda na El Clasicu

Velika španska športna medija Marca in As sta tako že zapisala, da se bo Realu že v ponedeljek pridružil Antonio Conte, ki je nazadnje vodil londonski Chelsea, pred to sezono pa je izgubil mesto na Stamford Bridgu. 

Julen Lopetegui $$$$$$$$ Šport Vrtoglava odškodnina, ki bi jo prejel Lopetegui

"Antonio Conte bo naslednji glavni trener Real Madrida. V klubu so se po debaklu na Camp Nou že odločili za prekinitev pogodbe Julenu Lopeteguiju, Italijan pa je bil imenovan za njegovega naslednika. V španskem glavnem mestu bi bil lahko na zaključnih pogovorih že v ponedeljek. Prišel bo za dopusta, ki ga je preživljal v Egiptu, kjer pa je bil pripravljen na takšno potezo," so zapisali pri Asu.

O tem, da bi se lahko Conte preselil na Santiago Bernabeu, so italijanski mediji pisali že pred desetimi dnevi.

Lopetegui Italijani trdijo: Šport Lopetegui je že bivši, na klop Reala znano ime
Komentarjev 3
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.