Kar je okuženi zvezdnik počel prejšnji mesec, mu ni v ponos

Foto: Epa russell westbrook
Natanko mesec dni pred uradno potrditvijo okužbe se je košarkar Houston Rockets udeležil zabave v mestu greha.
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je ligo NBA prestreslo razkritje člana Houston Rockets Russella Westbrooka, ki je potrdil, da je okužen s covidom-19.

Dvakratni najboljši strelec lige je trenutno v karanteni in se počuti dobro.

NBA Še en zvezdnik okužen s covidom-19

Westbrook zaradi diagnoze ni mogel odpotovati v Orlando, kamor s soigralci ni prispel niti prvi zvezdnik moštva James Harden. "Brada", aktualni prvi strelec sezone, se je dva dni kasneje vendarle pojavil v "mehurčku", vendar v moštvu niso podali nobenega razloga za njegov poznejši prihod.

Mehurček Prvi strelec lige končno v Orlandu, še en NBA zvezdnik v karanteni

Westbrooka v naslednjih dveh tednih čaka bitka s časom. Prve tekme nadaljevanja bodo odigrane 31. julija, vprašanje pa je, ali bo zvezdnik do takrat že nared za vrnitev v ekipo.

Po poročanju lasvegaškega Review-Journala se je Westbrook natanko mesec dni pred razkritjem okužbe udeležil zabave v klubu Encore Beach Club v prestižnem hotelu Wynn Las Vegas.

Špekulira se, da je prav na zabavi, na kateri ni nosil zaščitne maske ali upošteval priporočene varnostne razdalje, staknil okužbo.

Ena na ena Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole

Košarkar je ob bazenu poziral s skupino prijateljev, med katerimi so bili nekdanji NFL-ovec Reggie Bush, izdelovalec nakita Greg Yuna, dvigovalca uteži Mike Rashid in Valeriu Guto ter gostitelj Jai Shaun White.

Skupaj so v enem izmed VIP bungalovov pozirali za fotografijo.

Foto: Twitter

Nihče drug iz omenjene skupine za zdaj ni potrdil okužbe s koronavirusom. Vsi so v hotel prispeli prvi konec tedna po ponovnem odprtju, ko je bilo nošenje zaščitnih mask priporočljivo, a ne obvezno.

Saga v Orlandu NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!"

Na poizvedbo, ali se je Westbrook okužil med bivanjem v hotelu, so predstavniki Wynna odgovorili le, da gre za zaupne podatke, ter zagotovili, da imajo v primeru okužbe izdelan protokol za zagotavljanje varnosti vseh obiskovalcev.

Zanimivo je, da je Westbrook v objavi svoje sledilce pozval k nošenju maske, česar sam še nedavnega ni upošteval.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.