Liverpool se boji pripeljati Shaqirija v Beograd

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
6. novembra bo v Beogradu na sporedu tekma 4. kola Lige prvakov med Crveno zvezdo in Liverpoolom. Na tekmi pa mogoče ne bo Xherdana Shaqirija, katerega si strateg Liverpoola Jürgen Klopp ne upa pripeljati v Beograd.
Oglej si celoten članek

Švicarski nogometaš albanskih korenin Xherdan Shaqiri bo mogoče moral izpustiti 4. kolo Lige prvakov, ko njegov Liverpool gostuje v Beogradu proti Crveni zvezdi.

Goal.com poroča, da Liverpool resno razmišlja, da bi za novembersko tekmo Shaqirija pustili v Angliji, da ne bi tvegali potencialnega političnega škandala.

Še vedno so namreč sveži spomini na Shaqirijevo slavje zadetka proti Srbiji na Svetovnem prvenstvu v Rusiji, ko je z rokami prikazal albanskega orla. Na isti tekmi je tudi nosil kopačke z zastavo Kosova. Srbski navijači mu tega zagotovo še niso oprostili, tako da bi bil na tekmi pod velikim pritiskom več kot 50.000 navijačev na legendarni Marakani.

"Kot makovo zrno" Srbski navijači čakajo na prihod osovraženega Švicarja

V klubu iz Anfielda so zato zelo previdni in se želijo ogniti morebitnemu incidentu. Poleg tega je Shaqiri trenutno v drugem planu pri strategu Redsov Jürgenu Kloppu, tako da se njegova odsotnost ne bi smela preveč poznati.

Angleži so prav tako dosti pozornosti namenili izjavi generalnega direktorja Crvene zvezde Zvezdana Terzića, ki je komentiral, da bo v primeru Shaqirijevega prihoda v Beograd dolžnost kluba, da vse mine v najlepšem redu, toda da verjame, da se bo 27-letni nogometaš počutil "manjšega od makovega zrna".

Albanski orel Provokacija in nespoštovanje lastnega dresa?

Kazen 'Švicarski' dvoglavi orel dobil epilog

Narobe svet Albanci zbirajo denar za nogometne bogataše iz Švice

Albanski orel Xhaka in Shaqiri se opravičila, Švicarji udarili po slednjem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.