LeBron Luki: Ti si pokvarjen mamojeb...

Foto: twitter LeBron James, Luka Dončić
Dvoboj dveh zvezdnikov je končan.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić in LeBron James sta se na izjemni tekmi med Dallasom in LA Lakers hkrati vpisala v knjigo rekordov, postala sta najmlajši in najstarejši košarkar s trojnim dvojčkom, ki je vseboval vsaj 30 točk, 10 skokov in 15 asistenc. Dvoboj se je končal šele po podaljšku, s 119:110 so slavili Jezerniki.

James je dvoboj končal z 39 točkami, 12 ulovjenimi žogami in 16 podajami, Dončić, ki je imel v prvem polčasu celo nekaj težav z osebnimi napakami in ga je trener za dalj časa poslal na klop, pa z 31 točkami, 13 skoki in 15 asistencami. Razlika v starosti med obema zvezdnikoma znaša 14 let, kar je največ med košarkarji, ki so na isti tekmi dosegli 'triple double'.

Sramotno Tako so okradli Dončića in kolege

Slovenski dvajsetletnik, ki je že večkrat izjavil,da je ob odraščanju najbolj spremljal prav igro LeBrona, lani pa je po prvi medsebojni tekmi pred garderobo potrpežljivo čakal na dres svojega idola, je po tekmi stopil do Jamesa in mu čestital za predstavo. Nekaj besed so ujele tudi kamere. "Ti si pokvarjen mamojeb...," je med drugim dejal Kralj James in s tem na povsem ameriški način iskazal spoštovanje do predstave svojega mladega tekmeca.

Dončiću je pohvala veliko pomenila. "Vse skupaj je bilo zame noro. Od vsega začetka je bil moj vzornik. Lahko igram proti njemu in to na takšen način, kot sem. Besede, ki mi jih je izrekel po tekmi, so zame nekaj posebnega," je dejal Dončić.

"Nikoli ne veš, koga boš na svoji poti navdušil, le želiš si lahko, da si vzor naslednji generaciji. S svojim načinom igranja sem navdušil fanta, ki niti ni živel v ZDA. To je nekaj posebnega. Zdaj lahko vidimo, kaj je sposoben. V repertoarju ima velike poteze, ne le zase, ampak tudi za soigralce, skače, igra z užitkom, vse skupaj je čudovito gledati," pa je mnenje o Dončiću podal James.

Novi rekordi Dončić blestel proti LeBronu, ta je še kako odgovoril

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 06:10 3. November 2019.

    Pa še res je v pravem smislu "mutherfucker",sej se mama skoz nekej sili v ospredje in izrablja otrokovo popularnost?

  • 17:37 2. November 2019.

    Bravo za prevod hahaha lmao.

  • 15:49 2. November 2019.

    Res prisrčen kompliment od orangutana. Fuj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.