Luka Dončić postal glavni junak reklame kultne znamke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Luka Dončić je združil moči s podjetjem 2K Sports ter postal glavni zvezdnik reklame za NBA 2K23.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić na socialnem omrežju Twitter ni ravno aktiven, saj predzadnja objava sega v 5. november, a se tokrat preprosto ni mogel upreti. Preko socilanih omrežij je namreč moral deliti najnovejšo reklamo za legendarno košarskarsko video igrico NBA 2K23.

In kaj je bilo v tej reklami tako posebnega? Luka Dončić v glavni vlogi! 2K Sports so se namreč odločili, da pred božičnimi prazniki, ko se bodo video igrice znašle na številnih Božičkovih seznamih, izdajo novo reklamo, s katero bi navdušili mlade ljubitelje video igric.

Brca v temo Pogrom nad NBA legendo zaradi kritike Dončića

In le kdo bi lahko bil bolj primeren za reklamo košarkarske video igrice, kot eden najbolj vročih in priljubljenih košarkarskih igralcev na svetu? Izbor je tako padel na Dončića, ki ima ob mladem dečku glavno vlogo v prisrčni reklami.

"Navdušen, da sem lahko združil moči z NBA 2K23 pri njihovi novi kampanji. Občutite vsak trenutek igre, ko jo igrate na PlayStation 5," je zapisal Luka ob objavi posnetka.

Deklica za vse Napoved, ki ne obeta nič dobrega: "Ni možnosti, da bi Dončić ..." Kdo sploh si ti? Neverjetno, kdo je tokrat udaril po Dončiću: "Težko je igrati z njim!" Kakšno zaupanje Vsi se čudijo, kaj je Luka napravil v ključnem napadu, tega ni pričakoval nihče Video Luka s potezo večera osmešil Čančarja  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 07:21 9. December 2022.

    To bo mama služila!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.