Luka ponovno izbran za najboljšega na Zahodu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić in Kevin Durant sta bila izbrana za najboljša košarkarja 21. tedna lige NBA.
Oglej si celoten članek

Za slovenskim košarkarskim draguljem Luko Dončićem je izjemen teden, v katerem je znova navdušil ligo NBA ter postal Igralec tedna v Zahodni konferenci. Na Vzhodu je nagrada pripadla Kevinu Durantu (3 zmage, brez poraza, povprečno 30,7 točk, 7,7 skokov, 7,7 asisentc).

V 21. tednu lige NBA se je Dallas Luke Dončića pomeril z Utah Jazz, New York Knicks, Houston Rockets in Boston Celtics ter zabeležil tri zmage ter le poraz proti Kratkohlačnikom iz New Yorka, Luka pa je na omenjenih tekmah povprečno beležil kar 30,8 točk, 11 skokov, 6,3 asistenc, 1,8 ukradenih žog in eno blokado.

Luka je bil tako v zadnjih treh tednih še drugič imenovan za najboljšega Igralca tedna na Zahodu, prav tako pa je nedavno prejel tudi nagrado za Igralca meseca februarja na Zahodu. To je bila že njegova šesta nagrada za Igralca tedna v karieri.

Dončić tako nadaljuje z naravnost sanjskimi predstavami v letu 2022, v katerem je v nedeljo svoje Mavericke vodil že do 26. zmage na 34 tekmah. Dallas Mavericks pa so prav po zaslugi "Luke 2022" postali eni izmed najmanj zaželjenih nasprotnikov v bližajoči se končnici.

Spremenil mnenje Luka Dončić po štirih letih v NBA končno utišal tudi tega kritika

Prekinjena tiskovka Nora Lukova tiskovna konferenca! Po prostoru na glas odmevala ta glasba Zavrnil konsenz Dončiću se dela krivica! Trener Dallasa 'ubil' kritike s to razlago Po tekmi Dončić pristopil k nasprotnemu navijaču, kar je sledilo, močno odmeva

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.