Šport > Košarka
16606 ogledov

Nora Lukova tiskovna konferenca! Po prostoru na glas odmevala ta glasba

Luka Dončić Youtube
Luka Dončić in Spencer Dinwiddie sta bila glavna junaka zmage nad Boston Celtics, za dobro vzdušje pa sta poskrbela tudi na tiskovni konferenci po tekmi.

Dallas Mavericks, so v gosteh slavili pomemben skalp. Boston Celtics so premagali s 95:92. Moža odločitve pa sta bila Luka Dončić in Spencer Dinwiddie.

Luka Dončić NBA Šport Luka poškodovan odšepal v slačilnico, nato potopil najbolj vročo ekipo lige

Z zmago na gostovanju v TD Gardnu so Mavericki prekinili niz šestih zaporednih uspehov Keltov, ki so pred tem dobili kar 18 od zadnjih 21 tekem in so bili najbolj vroča ekipa lige.

Čeprav je v prvem polčasu zapustil igrišče zaradi težav s stegensko mišico, je bil mož odločitve pri vseh ključnih potezah Dallasa ponovno naš Dončić, ki je tekmo zaključil s 26 točkami ter 8 skoki in asistencami.

Zadel je tudi trojko za izenačenje 1:21 minute pred koncem. Odločilni koš pa je nato po njegovi podaji dosegel Dinwiddie devet sekund pred koncem.

Luka in "Spence" (18 točk, 5 skokov, 4 asistence) pa nista blestela zgolj na parketu, temveč tudi po tekmi v prostoru za medije. Najprej je z izjavami začel Dinwiddie, ko pa sta zamenjala mesti, je Spencer svojega soigralca opomnil, da bo ta večer pijača na Dinwiddiejev račun.

"Danes je tekila na moj račun," je pred vsemi novinarji Luko pozval Dinwiddie, Dončić pa se je diplomatsko izgovoril, da ne pije alkohola. Prisotni novinarji so se dobro nasmejali, Spencer pa je s svojim izrazom dal dobro vedeti, da Luki najbolj ne verjame.

Tu pa še ni bilo konec dobre volje na tiskovni konferenci, saj je po Dinwiddiejevem slovesu sredi enega izmed Lukovih odgovorov kar naenkrat po prostoru začela odmevati Dara Bubamara.

Lukov pogovor s sedmo silo je namreč prekinil kar Dončićev mobilni telefon, s katerega se je na ves glas slišalo pesem "Dobro jutro nikome".

Ko se je Luka opravičil za prekinitev ter med smehom ugasnil telefon, pa se je dotaknil tudi bolj resnih tem, med katerimi je zagotovo najzanimivejša bila tista o njegovi poškodbi.

"Zelo me je zategovalo. Pristal sem po skoku, imel sem krč, ki se je razširil na celotno nogo," je dejal Dončić o težavah v prvem polčasu. Po vrnitvi na parket sredi druge četrtine peti strelec lige NBA s povprečjem 28,1 točke ni kazal več nobenih težav.

Luka Dončić Zavrnil konsenz Šport Dončiću se dela krivica! Trener Dallasa 'ubil' kritike s to razlago Odločilni trenutek Šport Drama tik pred koncem, Dončič naredil točno to, česar ne bi smel
Komentarjev 2
  • Toma 10:34 15.marec 2022.

    Glasba? Bolj cigu-migu!

  • Avatar Denzella
    Denzella 19:43 14.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice