Šport > Košarka
1887 ogledov

Luka ponovno izbran za najboljšega na Zahodu!

Luka Dončić Profimedia
Luka Dončić in Kevin Durant sta bila izbrana za najboljša košarkarja 21. tedna lige NBA.

Za slovenskim košarkarskim draguljem Luko Dončićem je izjemen teden, v katerem je znova navdušil ligo NBA ter postal Igralec tedna v Zahodni konferenci. Na Vzhodu je nagrada pripadla Kevinu Durantu (3 zmage, brez poraza, povprečno 30,7 točk, 7,7 skokov, 7,7 asisentc).

V 21. tednu lige NBA se je Dallas Luke Dončića pomeril z Utah Jazz, New York Knicks, Houston Rockets in Boston Celtics ter zabeležil tri zmage ter le poraz proti Kratkohlačnikom iz New Yorka, Luka pa je na omenjenih tekmah povprečno beležil kar 30,8 točk, 11 skokov, 6,3 asistenc, 1,8 ukradenih žog in eno blokado.

Luka je bil tako v zadnjih treh tednih še drugič imenovan za najboljšega Igralca tedna na Zahodu, prav tako pa je nedavno prejel tudi nagrado za Igralca meseca februarja na Zahodu. To je bila že njegova šesta nagrada za Igralca tedna v karieri.

Dončić tako nadaljuje z naravnost sanjskimi predstavami v letu 2022, v katerem je v nedeljo svoje Mavericke vodil že do 26. zmage na 34 tekmah. Dallas Mavericks pa so prav po zaslugi "Luke 2022" postali eni izmed najmanj zaželjenih nasprotnikov v bližajoči se končnici.

Luka Dončić Spremenil mnenje Šport Luka Dončić po štirih letih v NBA končno utišal tudi tega kritika Luka Dončić Prekinjena tiskovka Šport Nora Lukova tiskovna konferenca! Po prostoru na glas odmevala ta glasba Luka Dončić Zavrnil konsenz Šport Dončiću se dela krivica! Trener Dallasa 'ubil' kritike s to razlago Luka Dončić Po tekmi Šport Dončić pristopil k nasprotnemu navijaču, kar je sledilo, močno odmeva
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice