Šport > Košarka
5723 ogledov

Čudežen koš ob zvoku sirene v ligi NBA

Brandon Ingram Profimedia
Košarkar New Orleansa je na izjemen način zadel s sredine igrišča.

V ligi NBA sta se pomerili ekipi Denver Nuggets in New Orleans Pelicans, dvoboj pa je bil odločen šele po podaljšku. Denver je zmagal s 138:130 in tako še naprej v boju za mesta v končnici diha za ovratnik Dallas Mavericks. Luka Dončić in soigralci so doslej zbrali 39 zmag in 25 porazov, Nuggets pa zmago manj in poraz več od košarkarjev iz Teksasa. 

Dvoboj v glavnem mestu Kolarada je sicer zaznamovala tudi poteza gostujočega igralca Brandona Ingrama. Ta je v zaključku druge četrtine dosegel izjemen koš s sredine igrišča. New Orleans je v napad krenil 4.8 sekunde pred koncem prvega polčasa, Ingram pa je bil ob dobrem pokrivanju Willa Bartona in Austina Riversa tik pred tem, da izgubi žogo. Vendar se to ni zgodilo. 

Košarkar Pelikanov je uspel obdržati žogo, nato pa se je ob izteku časa odločil za hiter met. Žoga je bila že v zraku, ko se je oglasila sirena, na presenečenje gledalcev v dvorani pa je nato končala tudi v košu. Tudi Ingram se je ob tem le nasmehnil. S trojko je sicer poskrbel za 57:62.

Ingram je na tekmi sicer dosegel 38 točk, še osem več pa jih je ob trojnem dvojčku (46 točk, 12 skokov, 11 asistenc) na drugi strani zbral Nikola Jokić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice