Luka zaradi gležnja v bolečinah zapustil igro, to je povedal o stanju

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Dallas je sicer zabeležil novo zmago, a bi skorajda plačal visok davek.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so sicer dobili še deveto izmed zadnjih desetih tekem, a so navijači domačih Maverickov po dvoboju z Oklahoma City Thunder vseeno v skrbeh zapuščali dvorano, saj je izgledalo, kot da si je najboljši košarkar ekipe Luka Dončić znova poškodoval gleženj.

Vse se je odvilo vsega tri minute pred koncem tekme, ko je Luka s strani Luguentza Dorta prejel grd udarec v svoj načeti in občutljivi levi gleženj, da je sredi igrišča celo obsedel v bolečinah in je bil prisiljen zapustiti igro.

A Luka je kot pravi borec stisnil zobe ter se vrnil na igrišče in bil eden izmed ključnih mož ob tesni zmagi, saj je v samem zaključku nasprotniku ukradel žogo ter z asistenco poskrbel za neulovljivo prednost.

Toda Luka se je v igro vrnil še poln adrenalina ter z ogretim gležnjem, tako da je navijače skrbelo, kakšno bo stanje, ko se Lukov nesrečni gleženj ohladi.

A je Luka po koncu tekme vendarle pomiril vse navijače, saj je potrdil, da tokratna poškodba vendarle ni tako huda, kot sta bili prejšnji v letošnji sezoni, ko je moral izpustiti lepo število tekem.  "Gre samo za zvin. V redu je," je pomiril navijače ter zaključil : "Potrebujem le led in bo vse v redu."

O Lukovem metu Po novi strelski katastrofi Kidd z jasnim sporočilom za Dončića Eden od peterice Nor podatek ob Dončićevem podvigu NBA Luka po trojnem dvojčku zašepal, nato ukradel pomebno žogo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:34 18. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.