Šport > Košarka
4972 ogledov

Luka zaradi gležnja v bolečinah zapustil igro, to je povedal o stanju

Luka Dončić Youtube
Dallas je sicer zabeležil novo zmago, a bi skorajda plačal visok davek.

Dallas Mavericks so sicer dobili še deveto izmed zadnjih desetih tekem, a so navijači domačih Maverickov po dvoboju z Oklahoma City Thunder vseeno v skrbeh zapuščali dvorano, saj je izgledalo, kot da si je najboljši košarkar ekipe Luka Dončić znova poškodoval gleženj.

Vse se je odvilo vsega tri minute pred koncem tekme, ko je Luka s strani Luguentza Dorta prejel grd udarec v svoj načeti in občutljivi levi gleženj, da je sredi igrišča celo obsedel v bolečinah in je bil prisiljen zapustiti igro.

A Luka je kot pravi borec stisnil zobe ter se vrnil na igrišče in bil eden izmed ključnih mož ob tesni zmagi, saj je v samem zaključku nasprotniku ukradel žogo ter z asistenco poskrbel za neulovljivo prednost.

Toda Luka se je v igro vrnil še poln adrenalina ter z ogretim gležnjem, tako da je navijače skrbelo, kakšno bo stanje, ko se Lukov nesrečni gleženj ohladi.

A je Luka po koncu tekme vendarle pomiril vse navijače, saj je potrdil, da tokratna poškodba vendarle ni tako huda, kot sta bili prejšnji v letošnji sezoni, ko je moral izpustiti lepo število tekem.  "Gre samo za zvin. V redu je," je pomiril navijače ter zaključil : "Potrebujem le led in bo vse v redu."

Luka Dončić Jason Kidd O Lukovem metu Šport Po novi strelski katastrofi Kidd z jasnim sporočilom za Dončića Luka Dončić Eden od peterice Šport Nor podatek ob Dončićevem podvigu Luka Dončić NBA Šport Luka po trojnem dvojčku zašepal, nato ukradel pomebno žogo
 
Komentarjev 1
  • Avatar Ramsmaolla
    Ramsmaolla 23:34 18.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m