Massa napovedal slovo, tokrat dokončno

Foto: 9. Felipe Massa (2002 - 2017) - 97 milijonov evrov 9. Felipe Massa (2002 - 2017) - 97 milijonov evrov
Foto: 9. Felipe Massa (2002 - 2017) - 97 milijonov evrov 9. Felipe Massa (2002 - 2017) - 97 milijonov evrov
Brazilski dirkač moštva Williams se bo po letošnji sezoni poslovil od formule 1.
Oglej si celoten članek

Felipe Massa je slovo od formule 1 napovedal že lani, toda nepričakovana upokojitev Nica Rosberga je rezultirala v selitvi Valtterija Bottasa k Mercedesu, pri Williamsu pa so ostali brez enega od dirkačev. Massa je privolil v sodelovanje za še eno leto, sedaj pa je razkril, da bo po 15 letih sklenil kariero v F1.

Črne napovedi "Problem formule 1 je nerešljiv"

"Že lani sem napovedal slovo, po prošnji Williamsa sem se odločil za dodatno sezono. Zdaj bosta dirki v Braziliji in Abu Dabiju zares moji zadnji dirki," je dejal Massa in dodal, da se bo morda preselil v kakšno drugo dirkaško kategorijo.

Massa je v svoji karieri v formuli 1 osvojil 11 zmag, vse s Ferrarijem. Leta 2008 je bil drugi v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, Lewis Hamilton ga je takrat prehitel za točko.

Brawn "Hamilton lahko ujame Schumacherja"

Williams še ni sporočil, kdo bo zamenjal Masso. Skoraj zagotovo bo eno od dveh mest pri britanski ekipi obdržal Kanadčan Lance Stroll, njegov kolega pa bi po špekuliranju nekaterih medijev lahko postal Poljak Robert Kubica.

Nočejo sprememb Ferrari zagrozil z izstopom iz F1

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.