Šport > Moto športi
139 ogledov

Massa napovedal slovo, tokrat dokončno

Felipe Massa 9. Felipe Massa (2002 - 2017) - 97 milijonov evrov 9. Felipe Massa (2002 - 2017) - 97 milijonov evrov
Brazilski dirkač moštva Williams se bo po letošnji sezoni poslovil od formule 1.

Felipe Massa je slovo od formule 1 napovedal že lani, toda nepričakovana upokojitev Nica Rosberga je rezultirala v selitvi Valtterija Bottasa k Mercedesu, pri Williamsu pa so ostali brez enega od dirkačev. Massa je privolil v sodelovanje za še eno leto, sedaj pa je razkril, da bo po 15 letih sklenil kariero v F1.

lewis hamilton Črne napovedi Šport "Problem formule 1 je nerešljiv"

"Že lani sem napovedal slovo, po prošnji Williamsa sem se odločil za dodatno sezono. Zdaj bosta dirki v Braziliji in Abu Dabiju zares moji zadnji dirki," je dejal Massa in dodal, da se bo morda preselil v kakšno drugo dirkaško kategorijo.

Massa je v svoji karieri v formuli 1 osvojil 11 zmag, vse s Ferrarijem. Leta 2008 je bil drugi v skupnem seštevku svetovnega prvenstva, Lewis Hamilton ga je takrat prehitel za točko.

brawn schumacher Brawn Šport "Hamilton lahko ujame Schumacherja"

Williams še ni sporočil, kdo bo zamenjal Masso. Skoraj zagotovo bo eno od dveh mest pri britanski ekipi obdržal Kanadčan Lance Stroll, njegov kolega pa bi po špekuliranju nekaterih medijev lahko postal Poljak Robert Kubica.

Ferrari Kimi Räikkönen Nočejo sprememb Šport Ferrari zagrozil z izstopom iz F1
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.