Navijači Rada uničili kontroverzni Zvezdin tank

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Poteza njihovih navijačev Radu ni prinesla sreče, saj je bil na gostovanju pri Crveni zvezdi vseeno poražen s 3:1.
Oglej si celoten članek

Koncem avgusta so pri nogometnem klubu Crvena zvezda pred svoj stadion, legendarno Marakano, postavili tank, za katerega so trdili, da je del njihove kulturne dediščine.

Foto/Video Pred kultnim stadionom kontroverzna atrakcija

Zvezda se je s svojo "atrakcijo" nato pohvalila preko socialnih omrežij in kmalu so se pojavila ugibanja, da naj bi šlo za hrvaški tank, ki ga je srbska vojska zaplenila v Vukovarju.

Iz srbskega velikana so ta ugibanja zavrnili, saj naj bi šlo za ne več delujoči tank, ki so ga kupili na vojaškem odpadu na jugu Srbije. Vozilo je brez motorja in že dolgo več ni operativno.

Vojna vozil Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero

Protinapad Na Zvezdino provokacijo s tankom odgovorili tudi v Splitu

Na velikem derbiju Nov odgovor Splita na srbsko provokacijo s tankom (Foto)

Kljub temu pa so Zvezdin tank na Hrvaškem vzeli za provokacijo, tako da je kontroverzna Zvezdina atrakcija postala tarča številnih polemik.

xxx

Zadnji, ki so se dotaknili kontroverznega vozila, pa so bili navijači srbskega Rada, ki so pred tekmo proti beograjskemu velikanu na svoji Facebook strani objavili posnetek, na katerem tank raznese, s katerim so poizkusili upogumiti svoje varovance ter se nekoliko našaliti s svojim tekmecem. To jim vseeno ni pomagalo, saj so izgubili s 3:1.

Huda provokacija Neverjetno, kaj so pred Marakano v odgovor na Zvezdin tank parkirali Grobari

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.