Šport > Nogomet
248 ogledov

Navijači Rada uničili kontroverzni Zvezdin tank

Tank Crvene zvezde Facebook
Poteza njihovih navijačev Radu ni prinesla sreče, saj je bil na gostovanju pri Crveni zvezdi vseeno poražen s 3:1.

Koncem avgusta so pri nogometnem klubu Crvena zvezda pred svoj stadion, legendarno Marakano, postavili tank, za katerega so trdili, da je del njihove kulturne dediščine.

tank Marakana Foto/Video Šport Pred kultnim stadionom kontroverzna atrakcija

Zvezda se je s svojo "atrakcijo" nato pohvalila preko socialnih omrežij in kmalu so se pojavila ugibanja, da naj bi šlo za hrvaški tank, ki ga je srbska vojska zaplenila v Vukovarju.

Iz srbskega velikana so ta ugibanja zavrnili, saj naj bi šlo za ne več delujoči tank, ki so ga kupili na vojaškem odpadu na jugu Srbije. Vozilo je brez motorja in že dolgo več ni operativno.

traktor Maksimir Zagreb BBB Vojna vozil Šport Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero Tank Crvena zvezda Protinapad Šport Na Zvezdino provokacijo s tankom odgovorili tudi v Splitu Tank, Crvena zvezda Na velikem derbiju Šport Nov odgovor Splita na srbsko provokacijo s tankom (Foto)

Kljub temu pa so Zvezdin tank na Hrvaškem vzeli za provokacijo, tako da je kontroverzna Zvezdina atrakcija postala tarča številnih polemik.

Zadnji, ki so se dotaknili kontroverznega vozila, pa so bili navijači srbskega Rada, ki so pred tekmo proti beograjskemu velikanu na svoji Facebook strani objavili posnetek, na katerem tank raznese, s katerim so poizkusili upogumiti svoje varovance ter se nekoliko našaliti s svojim tekmecem. To jim vseeno ni pomagalo, saj so izgubili s 3:1.

Tank Crvena zvezda Huda provokacija Šport Neverjetno, kaj so pred Marakano v odgovor na Zvezdin tank parkirali Grobari

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.