Šport > Nogomet
1651 ogledov

Nov odgovor Splita na srbsko provokacijo s tankom (Foto)

Vozilo s topom, Split 24sata
Po tanku na beograjski Marakani ter traktorju pred Maksimirjem in v Splitu se je sedaj pred Hajdukovim stadionom pojavilo novo čudno vozilo.

Veliki derbi med Hajdukom in Dinamom je minil neverjetno mirno. Tekma je bila sicer resda na kratko prekinjena zaradi pirotehnične predstave domačih navijačev, sicer pa je dvoboj minil brez kakšnih incidentov, na koncu pa so se veselili domači "Bili", ki so po zadetku Bassela Jradija slavili z 1:0 ter po 1399 dneh ponovno zasedli prvo mesto na lestvici prvenstva.

Prav tako pa je bilo kljub medsebojnemu sovraštvu obeh navijaških skupin tokrat povsem mirno pred in po sami tekmi. Tako je bilo daleč največ pozornosti posvečenu zanimivemu vozilu.

Pred Poljudom je bilo namreč parkirano vozilo s topom na strehi ter zastavama Hrvaške in Hajduka.

Vozilo s topom, Split | Avtor: 24sata 24sata
Vozilo s topom, Split | Avtor: 24sata 24sata

Takoj se ga je seveda povezalo z burnim minulim tednom, ko se je pred nekaj dnevi pred beograjsko Marakano pojavil tank, na katerem so se slikali navijači Crvene zvezde.

tank Marakana Foto/Video Šport Pred kultnim stadionom kontroverzna atrakcija aleksandar vučić Privid Šport Velika blamaža predsednika Srbije glede "afere tank"

Na Hrvaškem pa seveda Srbom niso ostali dolžni, pa so se tako obiskovalci zagrebškega Maksimira lahko čudili tam postavljenemu traktorju, prav tako pa se je na isti dan v Vukovarski ulici v Splitu pod grafitom Torcide pojavil še drug traktor. Očitno pa so v Splitu tokrat šli še korak dlje.

traktor Maksimir Zagreb BBB Vojna vozil Šport Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero Tank Crvena zvezda Protinapad Šport Na Zvezdino provokacijo s tankom odgovorili tudi v Splitu
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.