Šport > Nogomet
1391 ogledov

Navijač v kletko zaprl lastno babico

Navijač Benfice je svojemu najljubšemu klubu postavil nenavaden ultimat.

Španski nogometaš Dani Olmo je vroča roba na evropski nogometni tržnici. Napadalni vezist zagrebškega Dinama je nase opozoril z dobrimi predstavami v dresu hrvaškega velikana ter reprezentančnim uspehom na EP U21 v Italiji, kjer si je španska izbrana vrsta nedavno priigrala naslov evropskega prvaka.

traktor Maksimir Zagreb BBB Vojna vozil Šport Hrvati na kontroverzno srbsko potezo odgovorili z enako mero

V Dinamov nabiralnik je v preteklih tednih prišlo kar nekaj ponudb za 21-letnika, ki pa za zdaj očitno ostaja na Maksimiru. K temu bo pripomogla tudi uvrstitev v skupinski del lige prvakov, kamor se je hrvaški klub uvrstil z zmago nad norveškim Rosenborgom.

Norvežani so bili v prejšnjem krogu kvalifikacij usodni za slovenskega prvaka iz štajerske prestolnico.

Petar Stojanović Kvalifikacije Šport Petar Stojanović šesti slovenski nogometaš v Ligi prvakov

Poletni prestoni rok se počasi izteka, številni navijači pa še vedno niso obupali nad možnostjo, da bi se njihovemu klubu pridružil še kakšen uveljavljen ali nadobuden nogometaš.

Navijač Benfice se je domislil načina, kako bo pristojne može portugalskega moštva spodbudil k pogajanjem z Dinamom. V želji, da bi jih prepričan v nakup mladega Španca, je svojo babico zaprl v kletko.

"Hej, Benfica, tole je moja babica in ne bom je spustil na prostost, dokler ne oznanite nakupa Danija Olma," je zapisal.

Njegova domiselnost je nasmejala nogometaševega očeta, ki se je odzval z zapisom: "Malo humorja v poplavi nogomenih govoric."

olmo | Avtor: Epa Epa
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.