NBA brez milosti! Hudi kazni za dva največja zvezdnika lige!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Curry in Embiid sta dobila kar po 25.000 dolarjev kazni.
Oglej si celoten članek

Košarkarja Stephena Curryja in Joela Embiida je vodstvo severnoameriške lige NBA kaznovalo s po 25.000 ameriškimi dolarji (23.000 evrov) kazni zaradi neprimernega vedenja. Curry, najkoristnejši igralec finala lige v prejšnji sezoni, je vrgel ščitnik za zobe med gledalce, Embiid pa je z neprimernimi gestami "proslavil" zabijanje.

Curry je to storil, ker mu soigralec Jordan Poole minuto in 14 sekund pred koncem tekme ni podal. Sodniki so ga za to izključili, kar se mu je primerilo tretjič v karieri in še tretjič zaradi ščitnika za zobe. Prvič je bilo to leta 2017, ko ga je vrgel v sodnika. "Ve, da se kaj takega ne same več ponoviti," je bil kratek trener Warriors Steve Kerr.

Embiid pa je ob zmagi s 137:133 nad Brooklyn Nets silovito zabil in dobil še prosti met zaradi prekrška. Potem pa je to pospremil z neprimerno seksualno gesto, ki jo je poškodovani zvezdnik Nets Kevin Durant na svojem Twitterju označil kot nesmiselno proslavljanje.

NBA Slaba novica za navijače Dallasa Poškodba Takšno je stanje Dončićevega gležnja All-Star tekma Košarkarji lige NBA najbolj cenijo Dončića NBA Izbranih deset za All-Star. Kdo z Dončičem? NBA Čančar prvič letos v prvi peterki ter z najbolj nenavadno blokado vseh časov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.