Šport > Košarka
5035 ogledov

NBA brez milosti! Hudi kazni za dva največja zvezdnika lige!

Stephen Curry Profimedia
Curry in Embiid sta dobila kar po 25.000 dolarjev kazni.

Košarkarja Stephena Curryja in Joela Embiida je vodstvo severnoameriške lige NBA kaznovalo s po 25.000 ameriškimi dolarji (23.000 evrov) kazni zaradi neprimernega vedenja. Curry, najkoristnejši igralec finala lige v prejšnji sezoni, je vrgel ščitnik za zobe med gledalce, Embiid pa je z neprimernimi gestami "proslavil" zabijanje.

Curry je to storil, ker mu soigralec Jordan Poole minuto in 14 sekund pred koncem tekme ni podal. Sodniki so ga za to izključili, kar se mu je primerilo tretjič v karieri in še tretjič zaradi ščitnika za zobe. Prvič je bilo to leta 2017, ko ga je vrgel v sodnika. "Ve, da se kaj takega ne same več ponoviti," je bil kratek trener Warriors Steve Kerr.

Embiid pa je ob zmagi s 137:133 nad Brooklyn Nets silovito zabil in dobil še prosti met zaradi prekrška. Potem pa je to pospremil z neprimerno seksualno gesto, ki jo je poškodovani zvezdnik Nets Kevin Durant na svojem Twitterju označil kot nesmiselno proslavljanje.

Luka Dončić NBA Šport Slaba novica za navijače Dallasa Luka Dončić Poškodba Šport Takšno je stanje Dončićevega gležnja Luka Dončić All-Star tekma Šport Košarkarji lige NBA najbolj cenijo Dončića Luka Dončić NBA Šport Izbranih deset za All-Star. Kdo z Dončičem? Vlatko Čančar NBA Šport Čančar prvič letos v prvi peterki ter z najbolj nenavadno blokado vseh časov
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice