Šport > Košarka
21172 ogledov

Noro, kako se je Luka med tekmo ponorčeval iz sodnikov! Ni jim odpustil ...

Luka Dončić Reševalni pas/Twitter
Dončić je bil znova prvo ime Dallasa ob zmagi proti Miamiju.

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić je ponoči v severnoameriški ligi NBA vodil Dallas Mavericks do prepričljive zmage proti Miami Heat s 115:90. Ljubljančan je dosegel 34 točk in v statistiko vpisal še 12 skokov in sedem podaj.

Luka je tokrat ob visoki prednosti dobil nekaj več počitka kot po navadi, saj je nai igrišču preživel zanj "skromnih" 38 minut, iz igre pa je zadel kar polovico svojih metov (12:24), od tega pet trojk (5:8). V času, ki ga je preživel na igrišču, pa so Mavs nadigrali vročico kar za 29 točk.

A čeprav so Mavericki prišli do suverene zmage, je Luka ponovno bil svoj že tradicionalni boj s sodniki. Mladi Slovenec je bil znova nezadovoljen s kriterijem sodniške trojice, sodu pa je izbilo dno, ko so mu sredi tretje četrtine (ob prednosti večji od 20 točk) dosodili nošeno žogo.

Luka jim te odločitve ni pozabil in oprostil, kar jim je dal jasno vedeti že v naslednji napadalni akciji. Dončić je namreč takoj v naslednjem napadu zadel spektakularno steb-back trojko, katero je proslavil na zelo zanimiv način.

S še kar jezno grimaso na obrazu je namreč koš slavil z gestikulacijo, ki naj bi ponazarjala nošeno žogo, s čimer je želel dati sodnikom jasno vedeti, da ga ne morejo zaustaviti niti s svojimi sumljivimi odločitvami.

Luka Dončić Niso mogli verjeti Šport Luka poskrbel za veliko stilsko preobrazbo, nato navdušil s pojasnilom Luka Dončić Zmaga Dallasa Šport Luka znova čaral, uspel mu je tudi koš ob zvoku sirene
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice