Šport > Košarka
12832 ogledov

Zvezdnik najprej premagal Dončića, po tekmi pa ga prosil nekaj neverjetnega

Dejounte Murray Luka Dončić Profimedia
Zvezdnik Atlante je očitno veliki navdušenec nad Luko Dončićem.

Košarkarji Dallas Mavericks so v severnoameriški ligi NBA vpisali še tretji zaporedni poraz in izgubili proti Atlanta Hawks s 122:130.

Slovenski zvezdnik v vrstah teksaške ekipe Luka Dončić je v 39 minutah na parketu dosegel 30 točk, Dallasu pa je pomagal še z osmimi asistencami in štirimi skoki. Ob tem pa je imel še sedem izgubljenih žog.

Luka Dončić NBA Šport Napeta končnica na novem dvoboju Dončića in Younga

Pri Atlanti pa je bil najbolj razpoložen izjemni Dejounte Murray, ki je ob odličnem metu iz igre 12/18 (67 %) prav tako dosegel 30 točk, katerim je dodal še 7 skokov, 4 asistence in ukradeno žogo, na celotni tekmi pa je izgubil vsega eno žogo in bil ključni člen ob zmagi nad Mavericks.

Fantastični Murray, ki sicer v letošnji sezoni povprečno dosega 20,6 točk, 5,5 skokov in 6,1 asistenc na tekmo, se je sicer ekipi iz Georgie pridružil šele pred letošnjo sezono, potem ko je svojih prvih pet sezon v ligi NBA preživel v drugi ekipi iz Teksasa, San Antonio Spurs.

Dejounte Murray Luka Dončić | Avtor: Profimedia Profimedia

In očitno je tudi njega tekom bivanja v Teksasu zajela prava "LukaMagic mrzlica", saj je postal veliki oboževalec mladega Slovenca. Na tekmo z Dallasom je namreč prišel kar z Dončićevim dresom ter prosil Luko, če se mu lahko nanj podpiše.

Kot je Murray razkril na socialnih omrežjih, mu je Luka dres po tekmi resnično podpisal, obenem pa je imel za Dejounteja posebno sporočilo: "Za mojega človeka Murraya! Nadaljuj z blestenjem pod obema košema!"

Murray je na Instagram Story delil sliko podpisanega dresa, zraven pa je dopisal: "Ti si prava stvar, Luka Dončić! Ne ustavljaj se! Pojdi po ta naziv MVP! Samo ljubezen z moje strani!"

Luka Dončić Cuban znorel Šport Dončić poklical avtorja sporne slike, tako se je razpletlo Luka Dončić 'Pokal Jerry West' Šport Luka trenutno drugi v lovu na to posamično lovoriko Luka Dončić Mark Cuban Avtor odgovarja Šport Cuban znorel zaradi te slike Luke Dončića: "To je nespoštljivo!"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice