Šport > Košarka
4332 ogledov

Epska izjava iztirila LeBrona, to redko slišimo

LeBron James Rockets Lakers Profimedia LeBron James na tekmi med Lakers in Rockets.
Na srečanju v Los Angelesu je imel veliki zvezdnik LeBron James zanimivo interakcijo z nasprotnikom.

Pestra NBA noč na dan Martina Luthra Kinga se je končala s srečanjem med Los Angeles Lakers in Houston Rockets. Jezerniki so srečanje dobili (140:132), predvsem po zaslugi odlične predstave LeBrona Jamesa.

38-letni zvezdnik, ki igra že svojo 20. sezono v NBA, je prispeval 48 točk (16/26 iz igre), osem skokov in devet asistenc, izgubil ni niti ene žoge.

Jayson Tatum Hornets Celtics Video Šport Tatum kot Kobe, LeBron kot mladenič

James še vedno igra na izjemno visokem nivoju, čeprav bo kmalu vstopil v peto desetletje svojega življenja. Na tekmi z Raketami se je morda počutil še starejšega.

Na začetku tekme je k Jamesu pristopil Jabari Smith Jr., ki je bil na tekmi v Kaliforniji ozvočen. Tako so gledalci lahko slišali, kaj je govoril med obračunom.

Ko je Smith ogovoril Jamesa, mu je dejal: "Veš, da si svojo prvo NBA tekmo igral proti mojemu očetu? V Sacramentu," je z nasmehom dejal 19-letni mladenič, ki je bil na lanskem naboru izbran kot tretji po vrsti.

"Ali se ob tem počutiš starega?" je šaljivo še vprašal Smith, potem ko mu je James z nasmehom dejal, zakaj hudiča mu je povedal kaj takega.

Jabari Smith starejši je pet let igral v NBA, nastopal je za Sacramento Kings, Philadelphia 76ers in New Jersey Nets.

Pri Houstonu je v ponedeljek proti Lakers igral še en košarkar, čigar oče se je boril proti LeBronu. Gre za Kenyona Martina Jr. Njegov oče je v NBA igral kar 15 let in bil vpoklican tudi na tekmo All-Star.

Luka Dončić Mark Cuban Avtor odgovarja Šport Cuban znorel zaradi te slike Luke Dončića: "To je nespoštljivo!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice