Bodoči član hiše slavnih šokiral z izjavo o Dončiću

Foto: Print Screen
Legendarni ameriški košarkar je Luko Dončića dvignil v nebo.
Oglej si celoten članek

Paul Pierce, nekdanji član košarkarskega moštva Bostona Celtcis, s katerim je leta 2008 osvojil šampionski prstan, nikoli ni skrival simpatij do Luke Dončića, v napovedi letošnje končnice pa je šel še korak dlje in Slovenca označil za najbolj nadarjenega košarkarja med vsemi aktualnimi igralci v ligi NBA.

Ena na ena Dončić v slabi formi? Pa kaj še! Poglejte tole

"Veliko pričakujem od njega," je pred nadaljevanjem sezone konec meseca julija v Orlandu uvodoma povedal 10-kratni udeleženec All-Star tekme.

"Pogovarjamo se o fantu, ki mu je uspel eden največjih preskokov v bližnji preteklosti - od novinca leta do kandidata za MVP priznanje. Osvojil je vsa možna evropska tekmovanja, vsa možna MVP priznanja. Od tega fanta pričakujem velike reči. On je poseben. Velik talent. Zame je najbolj nadarjen igralec trenutno v NBA," je dodal Pierce in z izjavo šokiral sogovornike.

Voditeljica je ob tem izustila zvok presenečenja, ostala dva gosta pa sta poskrbela za zelo zgovorni grimasi.

Saga v Orlandu NBA zvezdniku gre Dončić pošteno v nos: "Poglejte ga z Lukom! Phhh!" Nevarna igra Kar je okuženi zvezdnik počel prejšnji mesec, mu ni v ponos

Foto: Instagram luka dončić

Tako Kendrick Perkins, nekdanji NBA-jevec in prvak z Bostonom (2008), kot Jorge Sedano, športni poznavalec in voditelj, sta se strinjala, da Luka sodi v ožjo skupino najbolj nadarjenih igralcev na svetu, a sta do trditve bodočega člana košarkarske hiše slavnih ostala zadržana.

"Dokler je v ligi LeBron James, bi ta naziv pripisal njemu," je poudaril Sedano.

"Lep ulov, Luka" Dončićevega 'dvojnika' spet zamenjali za Slovenca Video Shaquille O'Neal pomagal pri prometni nesreči

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.