Nekdanji slovenski reprezentant: Kokoškov je bog, Dončić heroj

Foto: Epa
Foto: Epa
"Tako ni bilo niti leta 2013, ko smo bili na evropskem prvenstvu domačini," pravi o evforiji.
Oglej si celoten članek

Nekdanji slovenski reprezentant Nebojša Joksimović je v intervjuju za Glas Srpske dejal, da je po finalu evforija v Sloveniji dosegla vrhunec. "Ne morem reči, da je uspeh prišel nepričakovano, a bilo je malo tistih, ki so menili, da lahko gremo do konca. Igralci so od začetka s svojo igro kazali, da lahko osvojijo medaljo, mogoče ne zlate, a stvari so se preprosto poklopile. Kapo dol," je dejal Joksimović. 

Pogovor "Tonči bo sam klical, kdaj je zbor reprezentance"

Čeprav so bila na preteklih prvenstvih v ekipi bolj zveneča imena, je bilo letos drugače. "Selektor, ki je v Sloveniji zdaj bog, je vrhunsko razdelil vloge. Vsi govorijo o Igorju Kokoškovu in analizirajo njegovo delo," je povedal o trenerju, ki je iz ekipe, za katero bi redki rekli, da se bo borila za medalje, izvlekel maksimum. V finalni tekmi je slovenska reprezentanca dokazala, da za uspeh nista dovolj samo Goran Dragić in Luka Dončić

Šport Odločitev Gorana Dragića o slovesu od reprezentance dokončna!

Seveda je beseda nanesla tudi na Dončića, ki je navduševal s svojo igro. "On je tukaj heroj. Ne poznam nikogar, ki bi pri 18 letih požel toliko simpatij naroda." Prepričan je, da je pred njim svetla prihodnost, kjer je nebo edina meja. 

Šport Igor Kokoškov o ščipanju in vprašanju, ali bo še na slovenski klopi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.