Šport > Košarka
2497 ogledov

Nekdanji slovenski reprezentant: Kokoškov je bog, Dončić heroj

Košarka Epa
"Tako ni bilo niti leta 2013, ko smo bili na evropskem prvenstvu domačini," pravi o evforiji.

Nekdanji slovenski reprezentant Nebojša Joksimović je v intervjuju za Glas Srpske dejal, da je po finalu evforija v Sloveniji dosegla vrhunec. "Ne morem reči, da je uspeh prišel nepričakovano, a bilo je malo tistih, ki so menili, da lahko gremo do konca. Igralci so od začetka s svojo igro kazali, da lahko osvojijo medaljo, mogoče ne zlate, a stvari so se preprosto poklopile. Kapo dol," je dejal Joksimović. 

Edo Murić Pogovor Šport "Tonči bo sam klical, kdaj je zbor reprezentance"

Čeprav so bila na preteklih prvenstvih v ekipi bolj zveneča imena, je bilo letos drugače. "Selektor, ki je v Sloveniji zdaj bog, je vrhunsko razdelil vloge. Vsi govorijo o Igorju Kokoškovu in analizirajo njegovo delo," je povedal o trenerju, ki je iz ekipe, za katero bi redki rekli, da se bo borila za medalje, izvlekel maksimum. V finalni tekmi je slovenska reprezentanca dokazala, da za uspeh nista dovolj samo Goran Dragić in Luka Dončić

sprejem zlatih košarkarjev Šport Odločitev Gorana Dragića o slovesu od reprezentance dokončna!

Seveda je beseda nanesla tudi na Dončića, ki je navduševal s svojo igro. "On je tukaj heroj. Ne poznam nikogar, ki bi pri 18 letih požel toliko simpatij naroda." Prepričan je, da je pred njim svetla prihodnost, kjer je nebo edina meja. 

sprejem zlatih košarkarjev Šport Igor Kokoškov o ščipanju in vprašanju, ali bo še na slovenski klopi
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.