Nemci jezni na sodnike, VAR spet zatajil

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Po uvodnem delu skupinskega dela Lige prvakov so se mnogi spotaknili ob delo sodnikov.
Oglej si celoten članek

V torek so se s tekmami prvega kola začeli boji v skupinah E, F, G in H. V derbiju skupine F je Borussia Dortmund gostila Barcelono, srečanje se je končalo z remijem (0:0).

Liga prvakov Vratar reševal Barcelono, poraz prvakov, le remi za Handanovića

Nemci so bili bližje zmagi, pripravili so si nekaj lepih priložnosti, Katalonce je pogosto reševal vratar Marc-André ter Stegen. Slednji se je izkazal tudi sredi drugega polčasa, ko je obranil enajstmetrovko reprezentančnemu kolegu Marcu Reusu.

Po ogledu počasnega posnetka pa je bilo jasno, da bi se morala izvedba najstrožje kazni ponoviti, saj je vratar Barcelone golovo črto zapustil prekmalu in se v trenutku strela preveč približal žogi. Vse je dobro vidno na počasnem posnetku, Nemci pa se sprašujejo, zakaj je bil uveden VAR, če ne posreduje v takšnih primerih.

Liga prvakov V zagrebškem kotlu obračun slovenskih reprezentančnih prijateljev

V torek zvečer je bentil tudi nekdanji trener Dortmundčanov, sedaj pa strateg Liverpoola - Jürgen Klopp. Njegovo moštvo je klonilo na gostovanju pri Napoliju (2:0), Italijani pa so vodilni gol dosegli iz enajstmetrovke v 82. minuti, slednjo je izsilil José María Callejón.

Foto: PrtSc Callejon Napoli Liverpool

Klopp je prepričan, da prekrška ni bilo. "Mislim, da so vsi videli, da se je (Callejón, op. a.) vrgel, že preden je bil kontakt," je po srečanju dejal nemški trener na klopi evropskih prvakov.

V sredo zvečer bo na sporedu še preostalih osem tekem prvega kola, tudi s tremi Slovenci. Petar Stojanović in Josip Iličić se bosta udarila med seboj na srečanju zagrebškega Dinama in Atalante, medtem ko se bo Jan Oblak z madridskim Atléticom meril proti Juventusu.

Jan Oblak Atlético si lahko oddahne

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.