Šport > Nogomet
1487 ogledov

Atlético si lahko oddahne

jan oblak Instagram
Slovenski reprezentančni vratar jo je na srečo odnesel brez hujših posledic.

Vratar madridskega Atlética Jan Oblak jo je skupil na prvenstveni tekmi španske La Lige v San Sebastiánu, kjer ga je s peto desne noge v glavo zadel branilec Real Sociedada Nacho Monreal.

Jan Oblak Sociedad Atletico Video Šport Groza v San Sebastiánu: Jan Oblak obležal brez zavesti!

Oblaka, ki je za trenutek celo izgubil zavest, je na zelenici oskrbelo zdravniško osebjo, med vratnicama pa ga je kljub njegovemu nasprotovanju zamenjal Antonio Adán.

Domači so še pred menjavo vratarjev dosegli dva zadetka, s čimer so Atléticu prizadejali prvi ligaški poraz v sezoni (2:0).

"Danes se stvari niso izšle po naših željah. Z menoj je vse v redu, bil je samo preplah. Hvala vam za vsa sporočila," se je po tekmi oglasil Oblak in potrdil, da ni utrpel hujših poškodb.

Po štirih tekmah španskega prvenstva je na vrhu lestvice Sevilla z desetimi točkami. Sledi ji Atlético z devetimi, tretji je Real Madrid z osmimi. Branilka naslova Barcelona ima na računu sedem točk, kar jo uvršča na peto mesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy las cosas no salieron como queriamos. Yo estoy bien, solo fue un susto. Gracias por todos los mensajes!

A post shared by Jan Oblak (@oblakjan) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice