Neverjetna napaka v odločilnem trenutku

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Velikanska napaka črnogorskega košarkarja, ki je v veliki meri botrovala porazu njegovega moštva.
Oglej si celoten članek

Kendrick Perry, naturalizirani član črnogorske reprezentance, je minuto pred koncem obračuna s Turčijo pomotoma podal turškemu selektorju in s tem zapravil morda odločilno žogo na tekmi.

O Jokiću Češki center zavrnil pisanje Srbov: "Tega nisem rekel"

Črnogorci so imeli pri vodstvu z 68:65 priložnost, da pobegnejo na pet oziroma s trojko morda celo na šest točk prednosti, vendar je Perry žogo vrgel izven igrišča.

Njegova napaka se je izkazala za usodno, saj je Turčija v zadnji minuti uprizorila preobrat in obračun dobila z 72:68.

Turški selektor Ergin Ataman je bil na tekmi oblečen v barve črnogorske reprezentance, kar je bila, kot se je izkazalo, morda celo najboljša taktična poteza srečanja.

Perry je v napadu minuto in 15 sekund pred iztekom s kotičkom očesa videl rdeče in podal odkritemu "soigralcu", ki pa to ni bil.

Podajali sodbe S tem se po porazu tolažijo Litovci: "Slovenija ne bo ..." Eorobasket 2022 Analiza: Preveč informacij lahko škodi, nekaj reči zadržiš zase

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.