Šport > Košarka
45813 ogledov

Neverjetna napaka v odločilnem trenutku

Print Screen
Velikanska napaka črnogorskega košarkarja, ki je v veliki meri botrovala porazu njegovega moštva.

Kendrick Perry, naturalizirani član črnogorske reprezentance, je minuto pred koncem obračuna s Turčijo pomotoma podal turškemu selektorju in s tem zapravil morda odločilno žogo na tekmi.

Jan Vesely O Jokiću Šport Češki center zavrnil pisanje Srbov: "Tega nisem rekel"

Črnogorci so imeli pri vodstvu z 68:65 priložnost, da pobegnejo na pet oziroma s trojko morda celo na šest točk prednosti, vendar je Perry žogo vrgel izven igrišča.

Njegova napaka se je izkazala za usodno, saj je Turčija v zadnji minuti uprizorila preobrat in obračun dobila z 72:68.

Turški selektor Ergin Ataman je bil na tekmi oblečen v barve črnogorske reprezentance, kar je bila, kot se je izkazalo, morda celo najboljša taktična poteza srečanja.

Perry je v napadu minuto in 15 sekund pred iztekom s kotičkom očesa videl rdeče in podal odkritemu "soigralcu", ki pa to ni bil.

košarka ep 2022 SLO-LIT Podajali sodbe Šport S tem se po porazu tolažijo Litovci: "Slovenija ne bo ..." Eurobasket 2022 Eorobasket 2022 Šport Analiza: Preveč informacij lahko škodi, nekaj reči zadržiš zase

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.