Neverjetna poteza brazilskega vratarja! V kazenski prostor se vrnil na motorju

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Brazilski nogometni vratar je našel način, da nekoliko pospeši svoje vračanje v kazenski prostor.
Oglej si celoten članek

Brazilija slovi kot država sambe in naravnost čarobnega nogometa, v katerem je vse mogoče. Od mojstrovin Ronaldinha, Ronalda in podobnih mojstrov okroglega usnja, pa do igranja s pomočjo motorja. V Braziliji je možno prav vse.

Prav slednje se je namreč zgodilo na nogometni tekmi dveh brazilskih nižjeligašev, ko se je proti koncu tekme vratar napotil v nasprotni kazenski prostor, da bi poizkusil izenačiti rezultat.

Akcija ni uspela in pretila je nevarnost protinapada, zato iznajdljivi vratar ni izbiral sredstev za čim hitrejšo vrnitev med vratnici. Tako je prisedel na bližnji motor ter se preprosto odpeljal nazaj v svoj kazenski prostor.

Se zgodi... Veliki trener mislil, da je podpisal za nemškega velikana, šlo je za nižjeligaša

Poteza tekme Neuer z norim driblingom v stilu Messija preigral nasprotnika

Finska : BiH Redar glavni junak kvalifikacijske tekme: Dobil bo nagrado!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.