Neverjetno, kaj je v Torontu doživel Dončić

Foto: Twitter slovenski navijači toronto
Zvezdnik Dallasa je na tribune privabil lepo število slovenskih navijačev.
Oglej si celoten članek

Čeprav sploh ni bil v kadru za tekmo, se je v dvorani Scotiabank Arena, kjer domuje moštvo Toronto Raptors, zbralo približno 150 slovenskih navijačev, ki so si prišli ogledati ogrevanje Luke Dončiča.

Dvajsetletnik še vedno okreva po poškodbi desnega gležnja, po štirih tekmah odsotnosti pa bi se lahko na parket vrnil že na naslednjem obračunu s San Antonio Spurs (26. december).

Realnost Dallas na robu obupa: "Luka, če to bereš, prosim, vrni se!"

Prebil led Zgodovinski trenutek za Slovenca, Dončić čestital med prvimi

Novo o stanju Trener o Dončiću: "To napišite na lastno odgovornost."   Velika drama Dallasu se je pošteno kolcalo po Dončiću

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.