Noro, kako je veliki zvezdnik pokal od veselja, ko je končno spoznal Luko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dva izmed trenutno najbolj priljubljenih prebivalcev Dallasa sta se po tekmi med Mavericks in Warriors srečala sploh prvič v življenju.
Oglej si celoten članek

V tem času je zelo lepo biti športni navdušenec iz Dallasa. Hokejski ekipi Stars kaže odlično, saj zaseda tretje mesto na zahodu, obenem pa lahko navijači uživajo ob igri dveh izmed najboljših športnikov na svetu v tem trenutku, Luki Dončiću, ki blesti pri košarkarski ekipi Mavericks, ter Micah Parsonsu, ki se je pri ekipi ameriškega nogometa Cowboys uveljavil kot verjetno celo najboljši obrambni igralec na svetu.

Tekma med Dallas Mavericks in Golden State Warriors v noči na torek tako ni bila posebna zgolja zato, ker so domači Mavs premagali aktualne prvake in se jim maščevali za poraz v lanskem konferenčnem finalu, temveč tudi zato, ker sta se po tekmi sploh prvič v življenju srečala v tem trenutku verjetno celo najbolj priljubljena prebivalca Dallasa.

Parsons, ki prihaja sicer iz Harrisburga v Pennsylvanii, je sicer v preteklosti razkril, da je navijač ekipe Golden State Warriors, a da ga je nek slovenski deček Luka Dončić povsem navdušil tudi nad ekipo Dallas Mavericks ter da je njegov najljubši igralec. Tako smo ga lahko v letošnji sezoni že videli na tekmi med Mavs in Warriors, kako sedi ob parketu v dresu Luke Dončića.

Tokrat pa se je enemu najboljših igralcev ameriškega nogometa na svetu uresničila velika želja, saj je uspel prvič v življenju v živo spoznati svojega velikega idola, s katerim sta si po tekmi tudi izmenjala svoja podpisana dresa. Čeprav tudi Luka velja za ljubitelja ameriškega nogometa in je pogosto prisoten na domačih tekmah ekipe Dallas Cowboys, pa je bil tokrat vsekakor izjemni Parsons tisti, ki je kar pokal od veselja, da je lahko spoznal svojega najljubšega košarkarja.

Parsons prav tako ni mogel verjeti, da sta z Luko enake starosti (23 let), saj mu ni šlo v račun, kako je lahko pri taki rosni starosti že dosegel toliko stvari. "Da sem še vedno šokiran, da sva istih let. Da so stvari, ki jih je že uspel doseči v ligi, naravnost fenomenalne," je po srečanju z Dončićem Parsons razkril novinarjem, kaj je povedal Luki.

Linebacker kavbojev je nato sliko njunega srečanja in izmenjave dresov delil preko svojega Twitter računa, zraven pa zapisal, da je ves blažen, a da še vedno čaka, da se z Luko pomerita tudi v šahu, s čimer je ciljal na nedavno Dončićevo izjavo, da mobitel uporablja večinoma le za igranje šaha. Parsons namreč velja za velikega ljubitelja šaha, za katerega trdi, da mu pomaga tudi pri njegovem razvoju igre na nogometnem igrišču.

A čeprav je Parsons v pogovoru z Luko izjavil, da ne more verjeti, kaj vse je Luka pri teh letih že dosegel, je tudi sam na odlični poti, da doseže podobne uspehe. V ligi NFL igra namreč šele svojo drugo sezono, pa se ga že resno omenja v pogovorih za morebitnega MVP-ja lige, potem ko je lani suvereno osvojil naziv za najboljšega novinca lige.

Odgovor Legenda Dončiča vprašala, če se strinja z mnenjem, Luka poskrbel za smeh Noč mejnikov Luka znova premikal meje, postal je šele šesti v zgodovini z ... Glavna težava Dončić: "To je nesprejemljivo!" Velika konkurenta Luka presenetil z razkritjem, kdo je zanj najboljši igralec v NBA 4 x All-Star Luka bo dobil pomoč! V Dallas prihaja veliki NBA zvezdnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.