Novi posnetki razkrivajo drugačno sliko

Foto: Profimedia conor mcgregor
Prah po zgodovinskem spopadu Habiba Nurmagomedova in Conorja McGregorja se še dolgo ne bo polegel.
Oglej si celoten članek

Nekaj dni po kontroverznem dogodku UFC 229, na katerem je aktualni prvak Habib Nurmagomedov premagal izzivalca Conorja McGregorja, na dan prihajajo novi posnetki napada, ki celotno sliko prikazujejo v nekoliko drugačni luči.

Habib: "Imaš srečo, da si mi predal pas. Vem, kje parkiraš avto."

McGregorja sta po koncu dvoboja v kletki napadla dva člana Habibovega tima, vendar posnetek iz drugega zornega kota dokazuje, da je prvi udarec zadal McGregor.

Poraženemu borcu se je v oktagonu najprej približal Islam Makačev, proti kateremu je Irec odločno zamahnil, v tistem trenutku ga je izza hrbta podlo napadel še Zubaira Tukhugov. McGregor je pri tem utrpel močan udarec v glavo.

Video Štirje boleči porazi McGregorja: Izgubil od anonimneža, po zgolj pol minute ...

"Oklofutal sem ga, tako kot sem obljubil. Napovedal sem, da bo odgovarjal za svoje besede," se je na spletu pohvalil Tukhugov. Šef UFC-ja Dana White je po incidentu dejal, da se Makačev in Tukhugov nikoli več ne bosta borila pod okriljem njegove organizacije.

Nurmagomedov na obisku pri Putinu

Nesporni prvak lahke kategorije Nurmagomedov se je po dvoboju vrnil v domovino, kjer se je odzval povabilu ruskega predsednika Vladimirja Putina. Obisku je prisostoval tudi borčev oče Abdulmanap Nurmagomedov, ki je zaradi dogodkov po dvoboju sinu zagrozil z resnimi sankcijami.

Na veliki nogi V takšnem razkošju si rane celi McGregor

"Tvojega očeta bom prosil, naj ne bo prestrog, saj si izpolnil glavni cilj. Zasluženo in prepričljivo," se je za Habiba zavzel Putin. "Ne samo ti, vsi mi lahko preskočimo ograjo, kadar smo tarča napada," je dodal ruski predsednik.

Nurmagomedovu sicer grozijo hude sankcije, ker je po zmagi napadel McGregorjevega sparing partnerja Dillona Danisa. Istočasno je želel obračunati tudi z navijači irskega borca. "Pridite, Irci. Pridite sem. Pridite," jih je pozival, medtem ko so ga varnostniki vlekli nazaj proti ringu.

Tri besede To je izrekel Habib med brutalnim udrihanjem po McGregorju

"McGregorjev nasprotnik je skočil iz ringa in se pretepal z občinstvom. To je zelo neprofesionalno. Kazen bo ogromna."

Floyd Mayweather, ml.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:50 11. Oktober 2018.

    Naj se pobijejo kreteni.... manj nesnage na zemlji.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.