Novinec izpisal zgodovino! Kaj takega uspelo le Jamesu, Durantu in Dončiću!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prvi izbor zadnjega nabora je dosegel osebni rekord ter se zapisal v zgodovino lige NBA.
Oglej si celoten članek

New Orleans Pelicans so na svojem domačem igrišču prepričljivo s 138:117 uspeli premagati vroče Portland Trail Blazers.

Stezosledci so prvo četrtino dobili z devetimi točkami prednosti, vodili so tudi v nadaljevanju, v tretji četrti pa je prišlo do velikega preobrata, za katerega je bil najzaslužnejši novinec ter prvi izbor na naboru leta 2019, Zion Williamson.

Igralec, ki se komajda dobro vrača po poškodbi, zaradi katere je zamudil prvi del prvenstva, je namreč dosegel svoj osebni strelski rekord z 31 točkam, katerim je dodal še 9 skokov ter 5 asistenc.

Kako spektakularen je ta dosežek mladega zvezdnika Pelikanov, dobro oslika podatek, da je Zion le eden izmed štirih košarkarjev v zgodovini lige, ki so pri vsega 19 letih na tekmi dosegli vsaj 31 točk.

Pred njim je ta dosežek uspel le najboljšima košarkarjema tega tisočletja, "Kralju" LeBronu Jamesu in Kevinu Durantu, ter... uganili ste, Luki Dončiću!

Foto: Twitter Luka Dončić

NBA Dončićev naslednik znova fantastičen, sanjski večer Hardna in Westbrooka All-Star pred vrati Dončić s temi besedami razblinil vse dvome Video Dončićev Dallas počastil tragično umrlega desetletnika in objokano mamo NBA Dragić uspešen, nov neprijeten poraz Dallasa Končno ... To vest so čakali tisoči

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.