Nurmagomedov prihaja v našo soseščino

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Veliki MMA šampion je odgovoril na vabilo, ki je prišlo s področja bivše Jugoslavije.
Oglej si celoten članek

Habib Nurmagomedov je v soboto zvečer v Abu Dabiju po zmagi nad Justinom Gaethjejem svoj izkupiček zmag dvignil na 29, neporaženi Dagestanec pa je nato presenetljivo napovedal konec kariere.

Izjemni borec je po smrti očeta obljubil svoji mami, da ne bo več stopil v oktagon in glede na njegovo dosedanjo kariero ni razloga, da mu ne bi verjeli na besedo.

UFC Nurmagomedov šokiral svet: "Obljubil sem mami ..."

Kljub upokojitvi pa je Nurmagomedov še vedno velika zvezda in tako bo ostalo še nekaj časa. Je navdih številnim v različnih borilnih športih in mnogi bi ga radi gostili in prejeli kakšen nasvet.

Nepopravljivo Zakaj ima Habib takšno uho?

Foto: Profimedia Habib Nurmagomedov

Predsednik srbske boksarske zveze Nenad Borovčanin je Nurmagomedova po dvoboju z Gaethjejem povabil v svojo domovino in prejel je pozitiven odgovor.

"Habib je še enkrat pokazal, da ni le velik borec, ampak tudi velik človek. Kmalu ga bomo gostili v Srbiji," je na Facebooku zapisal Borovčanin.

Konec kariere Toliko je v zadnjem dvoboju zaslužil Nurmagomedov

"Pozdrave v Srbijo. Vidimo se kmalu. Kakor je rekel Nenad: takoj ko se dogovorimo, sem pripravljen priti na obisk v Srbijo," je napovedal Dagestanec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.